Gyönyörű nő Pataky Attila 23 évvel fiatalabb felesége - Fotókon a ritkán látott Orsi

Pataky Attila 2014-ben vette feleségül Orsit.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Pataky Attila nagyon szerencsésnek vallhatja magát, az EDDA frontembereként már több évtizede járja az országot. Nemcsak a karrierjében, hanem a szerelemben is sikeres. 2009 nyarán megismerte a nála 23 évvel fiatalabb Orsit, akivel a nagy korkülönbség ellenére remekül egymásra hangolódtak, kapcsolatuk kiállta az idő próbáját.

A sztárpár 2014-ben kelt egybe, Orsi rendszeresen elkíséri férjét a koncertekre, mindenben támogatja őt, ráadásul ő az első, akinek rendszeresen megmutatja Pataky Attila a frissen írt dalokat.

Pataky Attila számára Orsi a Nagy Ő

- Orsika egy világasszony. Fantasztikusan helytáll. Tíz éve élünk együtt jóban-rosszban, és közel öt esztendeje vagyunk házasok. Nekem ő a nagy ő, bármennyire is kérészéletűnek hitték a kapcsolatunkat a nagy korkülönbség miatt. A jelenlegi éle­tünkben 23 évvel fiatalabb nálam - nyilatkozta 2019 júniusában feleségéről Pataky Attila a Borsnak.

Orsi nagyon szép nő, szinte mindig mosolyog, nagyon életvidám egyéniség. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest Pataky Attila ritkán látott felesége.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

Ezt is szeretjük