Irtó jóképű férfi Weisz Fanni új párja - Először mosolyognak közös fotón
Weisz Fanni már nem titkolózik új párjával: közös fotót posztolt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Weisz Fanni már nem titkolja, hogy újra boldog, rátalált a szerelem. Új párjával most először posztolt olyan képet, amin mindketten a kamerába mosolyognak. 

Október elején derült ki, hogy az egykori szépségkirálynő újra szerelmes, de a hónap közepéig nem erősítette meg a híreket. 

Weisz Fanni új párja

Az első közös képet október 10-én osztotta meg a közösségi oldalán, de az a felvétel még eléggé titkolózós volt, választottja a 28 éves sztár mögé bújt, és napszemüveget viselt. 

A hónap elején szűkszavúan azt nyilatkozta a Blikknek, hogy évek óta nem volt ilyen teljes a boldogsága. Bókay Gergővel több mint tíz éve ismerik egymást, és a barátságból lett nagy szerelem, amiről eleinte csak a családtagjai tudtak. Pár héttel később a Borsnak dicsérte új párját. 

- Gergő igazi férfi, akire fel tudok nézni, akivel mindenről el tudok beszélgetni. Aki figyel rám, aki óv, és aki sokkal többet ad, mint amit az eddigi életem során tapasztaltam.

A cikk az ajánló után folytatódik

Weisz Fanni november 6-án tett ki kettejükről egy fekete-fehér felvételt, de a férfi ezen is a háttérben látszódott. 

 A november 17-én közétett fotójuk az első, amin mindketten jól látszódnak, és a kamerába mosolyognak. A szerelmeseknek Epres Panni, Kárpáti Rebeka vagy Sydney van den Bosch modell is gratulált, és sok kommentelő küldte nekik jókívánságaikat. 

"Fanni, látni hogy most igazán boldog vagy, kívánom, hogy mindig így lássunk!"

"Csak úgy ragyogsz! Nagyon illetek egymáshoz! Légy mindig ilyen boldog!" 

"Szépek, szimpatikusak vagytok! Árad belőletek a boldogság!"

"Ohh de gyönyörű páros! Szeretetet és kiegyensúlyozottságot sugároz a kép. Legyetek nagyon boldogok együtt!"

Weisz Fanni július közepén jelentette be, hogy férjével, Hajmásy Péterrel hét együtt töltött év után, nem sokkal a második házassági évfordulójuk előtt különváltak. Maga sem gondolta volna, hogy az új szerelem hamar belép az életébe. Több szempontból is új életet kezdett, rendeződött viszonya a családjával, édesanyjával újra szoros a kapcsolata.

Détár Enikő párja, Péter

Amikor kiderült, hogy a férfi tíz évvel fiatalabb, sokan nem jósoltak nekik nagy jövőt. A válása utáni hirtelen egymásra találás miatt még maga a színésznő is kételkedett a viszonyuk jövőjét illetően, ám aggályai jó ideje szertefoszlottak.

Ezt is szeretjük