Weisz Fanni és férje 7 év után különválnak – Ezért döntöttek így Péterrel

Weisz Fanni és férje, Hajmásy Péter a közösségi oldalukon jelentették be, hogy a különválás mellett döntöttek.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Weisz Fanni április közepén posztolt utoljára férjével közös képet a közösségi oldalára. Hajmásy Pétertől is sokan kérdezték, minden rendben van-e, miután június elején tett ki utoljára olyan fotót, amin a feleségével együtt látható. 

A házaspár úgy döntött, inkább tőlük tudják meg a rajongók, ne az újságokból, hogy az a bizonyos kritikus hetedik év az ő kapcsolatukat is befolyásolta: búcsút intenek egymásnak. 

Weisz Fanni és férje különválnak

Mindketten azt írták, a döntésükben nincs szerepe harmadik félnek, egyszerűen valami megváltozott. Bíztak benne, hogy vissza tudják hozni a szikrát, de végül nem sikerült, de a szép emlékeket megőrzik, és továbbra is fontosak egymásnak. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sziasztok! Sokan kerestek,irtok, miért nem láttok mostanában közös posztokat rólunk, igen jól sejtitek,valami megváltozott. Nem szeretnék jobban belefolyni, szeretném megőrizni a szép emlékeket! Köszönöm Petinek az együtt töltött szép éveket, a sok élményt.❤️ Tisztelettel a közös múltunkra szeretnénk intelligensen búcsút mondani egymásnak és megőrizni szívünkben a szép pillanatokat, és tovább lépni. Nincs harmadik fél, egyszerűen valamiért eddig tartott! 😢 Azt hiszem, nem mi vagyunk az egyetlenek akiknek nem sikerül. Azért osztom meg ezt Veletek, mert sokat megosztottunk magunkból a szerelmünkből és a hétköznapjainkból!🙏🏼😔 Köszönöm megtisztelő figyelmeteket és, hogy elfogadjátok,hogy nem szeretnék erről többet beszélni.😞 Kérem a sajtót, hogy tartsák tiszteletben érzésenket és fogadják el, hogy nem szeretnénk ezzel kapcsolatban nyilatkozni!🤚🏼 #szeretet #nyugalom #beke #koszonom #szeretlekpeti A fotók-videók-instastoryk felhasználása tilos!

Weisz Fanni (@realweiszfanni) által megosztott bejegyzés,

 A 27 éves sztár és férje is a közösségi oldalaikon írtak részletesen a döntésükről. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sziasztok!😢😢😢🖤🖤🖤 Rengetegen írtatok,írtok hogy ugye együtt vagyunk a Fannival..és hogy miért nincs közös kép,mi a baj,tudtok e segíteni..hihetetlen mennyire megismertetek minket es nagyon jól esik hogy ennyien szerettek!😢 Viszont jól éreztétek és gondoltátok,hogy valami nem oke,és eddig húztuk a dolgokat hátha vissza jön az a szikra ami kell hogy együtt lehessünk úgy ahogy 7évig!😔 Még mielőtt valaki rosszra gondolna,nincs harmadik fél..mindig is tiszteltük egymást és ezek után is így lesz!🙏🏻 Soha nem gondoltam volna hogy ez a 7-es szám tényleg jelent valamit,de sajnos van benne igazság! 7 éve vagyünk együtt jóban-rosszban,rengeteg mindent megéltünk együtt! Nem nagyon tudok mit írni csak annyit hogy SZERETLEK BABA😢! Köszönöm,hogy a férjed lehettem,a rengeteg közös emléket..,és tudod hogy mindig számíthatsz majd rám!❤️ #kincsem #hihetetlennekemis Szerettük volna ha Tőlünk tudjátok meg és nem össze-vissza az újságokból! Ezért kérünk Mindenkit tartsátok tiszteletben ezt a dolgot és fogadjátok el,hogy egy ideig nem szeretnénk erről nyilatkozni,beszélni! Ezzel tudtok segíteni most Nekünk!🙏🏻😔

Peter Hajmasy (@hagymaa) által megosztott bejegyzés,

 Az egykori szépségkirálynőt négy év után, 2016 nyarának végén jegyezte el a kosárlabdázó. 2018 augusztusában házasodtak össze. Egy eldugott tisztáson tartották a ceremóniát, Fanni az igent hangosan is kimondta, Péter pedig el is jelelte.

Felismered Weisz Fannit a régi fotóján?

A felvétel 2011-ben készült róla, ekkor Weisz Fanni csupán 19 esztendős volt. Ebben az évben választották be A Szépségkirálynő döntőjébe, ahol közönségdíjat kapott, ő lett Miss Intercontinental Hungary 2011.  

Ezt is szeretjük