Papp Gergő házassága 15 év után tönkrement - A műsorvezető új párra is lelt
Papp Gergő és felesége külön utakon folytatják tovább életüket.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Papp Gergő nem csak a Reggeli nézőit, hanem műsorvezetőtársát, Kiss Ramónát is meglepte, amikor az RTL Klub műsorának végén átült a vendégek helyére, és fontos bejelentést tett. Azt mondta, nem szerette volna, ha a változásokról pletykalapok számolnak be. 

- Elég sok magánéleti témát érintünk itt a műsorban, annyi mindennel traktáltuk eddig is a nézőket, hogy a felségemmel együtt úgy éreztük, van helye annak, hogy esetleg itt közöljünk valamit, ami a kicsit megváltozott magánéletünkkel kapcsolatos - kezdte a 47 éves tévés. 

Papp Gergő és felesége is új párra lelt

Óriási szerelemben 17 éve vagyok együtt a feleségemmel ugyan, de az elmúlt pár évben voltak dolgok, amik egy picit megváltoztak.

Kicsit kihűlt bizonyos része annak ellenére, hogy fantasztikus társamnak érzem: fantasztikus társai vagyunk egymásnak szülőként, alkotó- és házastársakként is, de kicsit kialvóban volt a láng az elmúlt években. Nagyon büszkék vagyunk, hogy mindig a korrektség, az őszinteség jellemezte a kapcsolatunkat, de az elmúlt két és fél évben, amióta külön is lakunk, változtak dolgok, ami egy picit előjele is volt annak, hogy ha úgy alakul, megpróbálunk új irányba is nyitni. Ez történt most tulajdonképpen – vallotta be. 

papp-gergo2
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Feleségét, Juditot 17 évvel ezelőtt ismerte meg, két évvel később pedig össze is házasodtak. Szerelmüket kisfiuk érkezése koronázta meg.

Nem követtünk el bűnt, félrelépést vagy megcsalást,

de az elmúlt három hónapban úgy alakult, hogy pont mind a ketten megtaláltunk egy másik ember oldalán egy újfajta boldogságot - osztotta meg a nézőkkel. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Azt is fontosnak tartotta elmondani, hogy 13 éves fiuk, Ábel az első perctől be lett avatva, és soha nem fordult elő náluk veszekedés, ajtócsapkodás, hazudozás.  

Éreztük, hogy valami már megváltozott, éreztük, hogy talán új esélyt kellene adni annak, ha valami alakul - és alakult. 

Azt még nem tudja, hivatalosan is elválnak-e útjaik, és ha igen, ez mikor történik meg. Egyelőre még minden friss, Papp Gergő a szüleivel is csak tegnap beszélt: a világjárvány miatti óvintézkedéseket betartva ekkor látogatta meg őket, és mindenképpen személyesen akarta elmondani a magánéletében történt változásokat.

papp-gergo
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Túl vagyunk egy nagy bemutatáson. Az elmúlt hétvégét együtt töltöttük négyesben, illetve ötösben a fiunkkal. Ismerjük egymást, nincs sunyulás, hazudozás. 

Arról is beszélt, hogy egy jó pár éve tartó folyamat végén vannak, nem egyik napról a másikra jutottak el ide. Judit élete legfontosabb társa, nagyon erős a szövetség köztük, és reméli, ez meg is marad.  

Papp Gergő mesés otthona a Balaton-felvidéken

Papp Gergő 2018 tavasza óta kétlaki életet él: néhány hónappal azelőtt költözött családjával a Balatonhoz, hogy az RTL Klub Reggeli című műsorának műsorvezetője lett. Csodás panoráma nyílik a kertjükben virágzó fákra, a zöldellő dombokra a hatalmas ablakokkal rendelkező nappaliból. 

Ezt is szeretjük