Ezért válik a magyar szépségkirálynő - Két kisgyerekkel lesz egyedülálló anya

Konkoly Ági a közösségi oldalán jelentette be, hogy férjével elválnak.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Konkoly Ági, aki 2012-ben elnyerte a Miss Universe Hungary címet, és a világversenyen bekerült a top 10 közé, Instagram-oldalán jelentette be, hogy férjével úgy döntöttek, elválnak. 

A 32 éves modell és az öt évvel idősebb labdarúgó, Józsi György 2013-ban találtak egymásra. 2015 nyarának végére tervezték az esküvőjüket, de miután megtudták, hogy a barna szépség várandós, előrehozták a nagy napot, és már májusban egybekeltek. 

Konkoly Ági és férje elválnak

A házaspár első gyermeke 2015 novemberében született meg, és a Zoé nevet kapta, a második kislányuk, Zora pedig 2018 októberében jött világra. Konkoly Áginak és férjének a koronavírus miatti önkéntes karanténban lenne idejük egymással foglalkozni, beszélgetni, valami miatt mégsem működik már a házasságuk, eltávolodtak egymástól, valami elmúlt közöttük. 

A szépségkirálynő azt írta, ezt mindketten érzik, hiába bíztak benne, hogy valahogy minden a régi lesz. Egyvalami nem változik: a gyerekeik örökre összekötik őket, mindig is két kislányuk lesz számukra a legfontosabb. 

A cikk az ajánló után folytatódik

"A gyerekek elaludtak. Itt ülünk a kanapén, most lenne időnk egymással foglalkozni. Beszélgethetnénk, oda tudnék bújni hozzá, meg tudnánk nézni egy filmet vagy tervezgethetnénk a jövőnket... de nem megy. Csak a könnyeim jönnek, mert szeretném mindegyiket, de egyik sem megy. Sírok. Valami nem oké. A könnyeivel küszködik, mert Ő is érzi. Érezzük egy ideje, de azt hittük elmúlik, enyhül, vagy valami csoda folytán visszaáll minden a régi kerékvágásba. A távolság viszont csak nő köztünk, amit mindenki érez. Nincs harmadik és semmilyen feldolgozhatatlan dolog nem történt. 

Egyszerűen elmúlt valami köztünk, aminek a hiányával képtelenek vagyunk élni. 

Végleg elválni sohasem fogunk. Örökké ennek a két csodának az anyukája és apukája maradunk. És ez így van jól... mert így lett megírva…

Nagyon sokat próbálkoztunk, rengeteget őrlődtünk, de rá kellett jönnünk, hogy nem tudjuk folytatni egy párként.

Mindkettőnk életében a gyerekek a legfontosabbak, a fókusz így mindig ők lesznek.

Örökké hálás leszek, hogy ilyen apukájuk van, és hogy ez az egész így meg tud történni. Nincs dráma, nincs feszültség, szeretet van és elfogadás. 

Nem szeretnénk több kérdést, aggódó hívást, kérünk Titeket, hogy tartsátok ezt tiszteletben! Vigyázzatok magatokra! Ági és Gyuri" - olvasható a posztban. 

Rába Tímea gyönyörű lánya, Nina 

Rába Tímeát, az 1991-es Miss Hungary szépségverseny második helyezettjeként ismerte meg az ország. Egzotikus szépségét és különleges, igéző kék szemét lánya, a 17 éves Tóbiás Nina is örökölte. Nem meglepő, hogy a fiatal lány szépségére a modellügynökségek már évekkel ezelőtt felfigyeltek. 

Ezt is szeretjük