Az 50 éves Bálint Antónia bomba formában van - Friss fotókon az 1991-es szépségkirálynő
Bálint Antónia ennyit változott az elmúlt években.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bálint Antónia mindössze 22 éves volt, amikor 1991-ben megnyerte a Miss Universe szépségversenyt. Később, számos tévécsatornán láthattuk műsorvezetőként, de rendszeresen hívták különféle tévés műsorokba szereplőnek is. Az elmúlt négy évben teljesen visszavonult a rivaldafénytől, így csak ritkán lehet hallani felőle.

A szőke szépség májusban ünnepelte ötvenedik születésnapját, a Femina.hu megtudta, hogy a barátai egy karaokebulit rendeztek neki ennek alkalmából, mivel nagyon szeret énekelni. Az életmódjával kapcsolatban elmondta, mindig is szeretett mozogni, többféle sportágat kipróbált, ám a jóga csak idén jött az életébe. Számos ismerőse ajánlotta neki ezt a mozgásformát, ami teljesen megváltoztatta az életét. Januárban kezdett Pártos Csilla jógastúdiójába eljárni, ennek köszönhetően pedig nyolc-tíz kilót sikerült is lefogynia az elmúlt fél évben. Eleinte kicsit intenzívebben, hetente öt-hat, most viszont hetente három alkalommal jár el az órákra. Úgy érzi, a jógának köszönhetően húsz évet fiatalodott.

Látszik is az alakján a rendszeres testmozgás, még a fiatalabb, huszonéves lányok is megirigyelhetik tökéletes alakját, annyira bomba formában van. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban Bálint Antónia. (A fotókat Bálint Antónia engedélyével használhattuk csak fel, így ezeket szigorúan tilos átvenni!)

Ezt is szeretjük