Papp Gergő balatoni otthonából csodás a kilátás - Itt él az RTL Klub műsorvezetője
Papp Gergő már bő két éve él családjával a Balaton-felvidéken.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Papp Gergő 2018 tavasza óta kétlaki életet él: néhány hónappal azelőtt költözött családjával a Balatonhoz, hogy az RTL Klub Reggeli című műsorának műsorvezetője lett. Csütörtöktől hétfőig Judittal és a fiukkal, Ábellel van, a hét többi napján pedig Budapesten. Felesége tanítónőként dolgozik. 

A 47 éves tévés szerint 15 éves házasságuknak is jót tett ez a változás, főleg öt-hat évnyi közös munka után, amíg a Pimaszúr ottalszik és a Pimaszúr átcuccol című műsorokat készítették. 

Papp Gergő otthona

Papp Gergő Pimaszúrként sztárok és ismert emberek egy napját mutatta be úgy, hogy 24 órát töltött velük, tehát az otthonukba is beengedték, a műsorfolyam nézői is bepillanthattak kedvenceik házába, lakásába. 

A Reggeli nézői most azt láthatták, hol él a műsorba videóhívással bejelentkezett Papp Gergő. Csodás panoráma nyílik a kertjükben virágzó fákra, a zöldellő dombokra a hatalmas ablakokkal rendelkező nappaliból. 

- Látszik, hogy itt sok emberrel nem találkozunk, tehát néha szerencsére kimozdulhatunk a ház négy fala közül: járkálunk a szőlőben, a szomszédos erdőben tudunk egy kicsit csatangolni anélkül, hogy bárkivel találkoznánk - mondta az RTL Klub reggeli beszélgetős műsorában. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Papp Gergő néha az Instagram-oldalán is megosztott képeket arról, hol él. Minden évszakban gyönyörű a kilátás otthonából. Télen mesebeli a hófehérbe öltözött táj:

Május végén már beoson a nyár: 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ristretto addiction #kedvenchelyemen #kedvenccsészémben

Papp Gergely (@papp_gergo_pimaszur) által megosztott bejegyzés,

Az őszi hajnal gyönyörű színekben játszik: 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Hajnal hasad #balatoniősz

Papp Gergely (@papp_gergo_pimaszur) által megosztott bejegyzés,

Peller Anna és Lukács Miki otthona

A sztárpár otthonában rengeteg nagy szoba található, az előszoba egy óriási nappaliba vezet, ahol kényelmesen elférnek akkor is, ha vendégeket fogadnak. A kert is gyönyörű! Az ingatlant a színésznő-műsorvezető apukája építette, ő pedig férjével együtt újította fel azt, és a saját ízlésüknek megfelelőre is ketten formálták át az épületet.

Ezt is szeretjük