Noszály Sándor 15 évvel fiatalabb párja vörös bombázó - Orsi egyből megbabonázta
Noszály Sándor és Páll Orsolya között az első pillanattól izzott a levegő.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Noszály Sándor Instagram-követői számára július óta világos, hogy az egykori Nagy Ő-re rátalált a szerelem. A szívét egy gyönyörű, háromgyermekes édesanya hódította meg, aki rúdtáncfitnesz-oktatóként dolgozik.

Ugyan Orsival már az első pillanattól kezdve izzott köztük a levegő, kapcsolatuk kibontakozásához több idő kellett. 2019 végén, egy rendezvényen találkoztak egymással, ahol a 48 éves sztársportoló szeme azonnal megakadt a vörös bombázón.

Noszály Sándor és barátnője, Orsi

- Orsinak szép nagy, kék szemei vannak, a pillantása azonnal megragadott - emlékezett vissza a Story magazinban.

Azt vallja, hogy az érzelmek kibontakozásához az együtt töltött idő és a változatos randiprogramok által vezet az út. Ezekből nem szenvedtek hiányt, rengeteg romantikus vacsorát költöttek el együtt, és a Normafa is az egyik kedvenc találkahelyszínük lett.

Ezután megtapasztalhatták, milyen, ha nem mozdulhatnak ki otthonról: a koronavírus-járvány kitörése sem vett vissza a kezdeti lendületből, csak még inkább elmélyítette az érzéseiket.

 - Mondhatni, szerencsénk volt, mert az ismerkedésünk így sokkal bensőségesebbé vált - osztotta meg a csinos anyuka a hetilap olvasóival.

A cikk az ajánló után folytatódik

Bár 15 év köztük a korkülönbség, ez őket egyáltalán nem zavarja: a volt teniszcsillag előző felesége is éppen ennyivel volt fiatalabb, Orsi pedig inkább az idősebb generáció tagjai közt érzi jól magát.

- Számomra mindig fontos volt az intellektuális kihívás, amit a kortársaimban nem feltétlenül találtam meg. Úgy érzem, Sanyi és én is érett személyiségek vagyunk, és talán van annyi élettapasztalatunk, hogy értékelni tudjuk egymás tulajdonságait.

Mindketten szülőként ugrottak fejest az új szerelembe, Noszály Sándornak egy 17 éves lánya van, Szonja, míg kedvese egy ötéves ikerpár és egy kilencéves kisfiú anyukája. A gyerekekkel is pillanatok alatt megtalálták a közös hangot. Egyre komolyabbra fordulnak a dolgok köztük, noha még nem egy fedél alatt, de gyakorlatilag együtt élnek, hiszen mindössze 20 percre laknak egymástól. 

Détár Enikő kedvese

Détár Enikő nem véletlenül sugárzik a Dancing with the Stars parkettjén, le sem tagadhatja, milyen boldog, hiszen hét éve él kiegyensúlyozott párkapcsolatban. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen sármos férfi a szerelme, Péter. 

Ezt is szeretjük