Bereczki Zoltán válása után 8 évig egyedül élt - Bata Éva változtatta meg az életét
Bereczki Zoltán elmesélte, hogyan és mikor lépett az életébe a párja, Bata Éva.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bereczki Zoltán Rúzsa Magdival adja el ő a Csillagtérkép című számot, amelynek a színész írta a zenéjét, Palya Bea pedig a szövegét. Az énekesnő boszorkányos módon azt jósolta a 44 éves sztárnak, hogy a szerzemény sorsfordító lesz az életében. 

Így is lett: a dal arról szól, hogy a benne szereplő megtalálta a társát, ami pár hét múlva meg is valósult. 

Bereczki Zoltán és Bata Éva szerelme

Bereczki a válása után nyolc évig teljesen egyedül élt, és amikor a dal született, éppen próbált túllépni egy szakításon. 

bereczki-zoltan
Fotó: TV2

- 2018 decemberében írtuk meg a dalt, és január 14-én megtörtént, amit benne kívánok, így az önmagát beteljesítő jóslat lett végül. Egy vallomás, amit akkor még nem is tudtam - mesélte a Hot! magazinnak

A cikk az ajánló után folytatódik

Aznap találkozott Bata Éva színésznővel. A mi kis falunk Tecájával a Centrál Színház 2019 márciusában bemutatott, Nemek és igenek című darabjának próbái alatt szerettek egymásba. A Csillagtérkép klipjének forgatásán ő is jelen volt.

bata-eva
Fotó: Femina/Rátkai Márk

- Éva támogat, a bizalmasom, és az értékrendünk is tökéletesen egyezik. Az a dátum megváltoztatta az életemet. Azt hiszem, hogy akkor volt egy pillanat, egy kézfogás, amit nem csak a tenyeremmel éreztem, hanem a gerincemen is végigfutott. Nem tudtam, hogy ebből szerelem lesz, de reméltem. Persze, az ember visszamenőleg nagyon okos tud lenni - vallotta be a színész.

Pindroch Csaba és színésznő felesége

Verebes Linda és Pindroch Csaba kapcsolatának annak idején sokan nem jósoltak nagy jövőt, sőt, Verebes István lányát az idősebb kollégák egyenesen óva intették a színésztől. Rácáfoltak a kétkedőkre, január elején a 20. évfordulójukat ünnepelték.  

Ezt is szeretjük