Ő Szente Vajk 12 évvel fiatalabb párja – A gyönyörű Fannival először meséltek kapcsolatukról
Szente Vajk és párja, Fanni több mint fél éve vannak együtt, de most először beszéltek kapcsolatukról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Idén februárban derült ki, hogy Szente Vajk már nem egyedülálló. A korábban táncművészként dolgozó Tiborcz Fannival évek óta ismerik egymást, négy évvel ezelőtt a Shrek, két éve az Apáca Show című musicalben is együtt dolgoztak, de mindig csak munkakapcsolat volt köztük. Ez a közelmúltban megváltozott. 

Több mint fél éve alkotnak egy párt, és kapcsolatukról először a Best magazinnak meséltek. 

Szente Vajk szerelme, Fanni

A gyönyörű, szőke Fanni másfél éve felhagyott a táncművészettel. Szente Vajkkal premierpartikon többször találkoztak, beszélgettek egymással, és tavaly télen gyengéd érzelmek alakultak ki közöttük. A 27 éves nőnek a színész-rendező az első komoly kapcsolata. 

szente-vajk
Fotó: MTI/Kallos Bea

- Fanniról a skandináv kinézete és a hűvös eleganciája miatt mást gondoltam, mint amilyen valójában. Ahogy egyre jobban megismertem, úgy alakult bennem a róla alkotott kép. Például repesett a szívem az örömtől, amikor láttam, mennyire ragaszkodik a nagymamájához, és milyen önzetlenül gondoskodik róla – árulta el a 39 éves sztár a hetilapnak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Nagy közöttük az összhang, Fannit az sem zavarja, hogy Jászai Mari-díjas Szente Vajk rengeteget dolgozik, mivel szakmabeli volt, tudja, mivel jár egy színpadi ember munkája. 

- Kilenc évet töltöttem el a színház világában, pontosan tudom, mennyi áldozatot követel az embertől, ezért eszembe sem jut szemrehányást tenni neki. Nagyon szeretem a munkáit, büszke vagyok és felnézek rá, amikor látom az alkotásait. De én sem a tévé előtt ülve várok rá esténként. Ha éjszakába nyúlóan dolgozik, nem sietek haza az irodából munka után. Olyankor felugrom anyukámékhoz, vagy meglátogatom a nagymamámat - mondta Fanni. 

A családja örült annak, hogy egymásra találtak, hamar a szívükbe zárták Szente Vajkot, ahogy a színész családja is a fiatal lányt. 

- Anyukám teljesen el volt ájulva, Vajk milyen intelligens ember. A családját is nagyon szeretem. Amikor meglátogatjuk őket Békéscsabán, nyugodtan mondhatom, szinte olyan, mintha otthon lennék. 

Dér Heni jóképű párja

Az énekesnő nem csupán fantáziált, amikor megpillantotta Gergőt A Konyhafőnökben. 2019 tavaszán szúrta ki a jóképű hobbiszakácsot a széria hatodik évadában, majd nem teketóriázott, megkereste őt a közösségi médiában, és gratulált a szerepléshez. Az üzenetváltást randevú követte, a második találkájuk után már össze is költöztek, azóta is dúl köztük a szerelem.

Ezt is szeretjük