Kabát Peti párja egy szőke bombázó - Adrienne 10 éve rabolta el a szívét

Kabát Petit és Róka Adrienne-t a Nyerő Páros első évadában szerették meg a nézők.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

2016 augusztusában tűzte műsorára először az RTL Klub a Nyerő Páros című valóságshow-ját, melyben ismert hazai sztárok szerelmükkel az oldalukon küzdenek meg az első helyért. A produkció által sok sztárpárt szeretett meg a közönség. Peller Anna és Lukács Mikike kettősét imádták, de Kabát Petiék is okoztak jó pár vidám pillanatot, a volt futballistát annyira megkedvelték a műsor készítői is, hogy 2019-től a műsorvezető, Sebestyén Balázs mellett játékmesterként tért vissza.

Ő menyasszonyával, Róka Adrienne-nel vállvetve birkózott meg a feladatokkal.  Ezután már el sem lehetett képzelni nélküle a műsort, teljesen a részévé vált. Azóta is számtalan vicces pillanatot okoz a nézőknek és a játékosoknak egyaránt.

Kabát Peti menyasszonya

A szőke szépséggel 2010. december 24-én hozta össze az élet, majd ötévnyi járás után, 2015-ben kérte meg a kezét. Lagzijuk még várat magára, az eljegyzés óta tervezgetik, hol esküdjenek egymásnak örök hűséget.

- Hatalmas bulira vágyunk, amit hosszú éveken keresztül emlegetnek majd. A tervek szerint Budapest mellett, egy kisebb településen esküszünk majd - mesélte az egykori csatár a Hot! magazin interjújában 2019 augusztusában.

Nem csoda, hogy a lehető legnagyobb szertartással szeretnék megünnepelni szerelmüket, hiszen közös fotóik alapján tíz év után is rajonganak egymásért. Kabát bolondul a bombázó külsejű Adrienne-ért, hiszen nemcsak csinos, de a munkában is sikeres párra lelt a személyében: saját vállalkozása van, illetve influenszerként is népes követőtáborra tett szert.

Képes összeállításunkban mutatjuk Kabát Péter bombázó szerelmét, Róka Adrienne-t.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

Ezt is szeretjük