Kabát Peti párja egy szőke bombázó - Adrienne 10 éve rabolta el a szívét

Kabát Petit és Róka Adrienne-t a Nyerő Páros első évadában szerették meg a nézők.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

2016 augusztusában tűzte műsorára először az RTL Klub a Nyerő Páros című valóságshow-ját, melyben ismert hazai sztárok szerelmükkel az oldalukon küzdenek meg az első helyért. A produkció által sok sztárpárt szeretett meg a közönség. Peller Anna és Lukács Mikike kettősét imádták, de Kabát Petiék is okoztak jó pár vidám pillanatot, a volt futballistát annyira megkedvelték a műsor készítői is, hogy 2019-től a műsorvezető, Sebestyén Balázs mellett játékmesterként tért vissza.

Ő menyasszonyával, Róka Adrienne-nel vállvetve birkózott meg a feladatokkal.  Ezután már el sem lehetett képzelni nélküle a műsort, teljesen a részévé vált. Azóta is számtalan vicces pillanatot okoz a nézőknek és a játékosoknak egyaránt.

Kabát Peti menyasszonya

A szőke szépséggel 2010. december 24-én hozta össze az élet, majd ötévnyi járás után, 2015-ben kérte meg a kezét. Lagzijuk még várat magára, az eljegyzés óta tervezgetik, hol esküdjenek egymásnak örök hűséget.

- Hatalmas bulira vágyunk, amit hosszú éveken keresztül emlegetnek majd. A tervek szerint Budapest mellett, egy kisebb településen esküszünk majd - mesélte az egykori csatár a Hot! magazin interjújában 2019 augusztusában.

Nem csoda, hogy a lehető legnagyobb szertartással szeretnék megünnepelni szerelmüket, hiszen közös fotóik alapján tíz év után is rajonganak egymásért. Kabát bolondul a bombázó külsejű Adrienne-ért, hiszen nemcsak csinos, de a munkában is sikeres párra lelt a személyében: saját vállalkozása van, illetve influenszerként is népes követőtáborra tett szert.

Képes összeállításunkban mutatjuk Kabát Péter bombázó szerelmét, Róka Adrienne-t.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük