Ő Mészáros Árpád Zsolt 16 évvel fiatalabb menyasszonya - Előadás közben kérte meg a kezét
Mészáros Árpád Zsolt a Budavári Szabadtéri Színház Négyen című darabja közben ereszkedett térdre.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Mészáros Árpád Zsolt fülig szerelmes menyasszonyába, a 16 évvel fiatalabb Krisztibe. Bár eredeti terveit, miszerint július 18-án oltár elé vezeti, keresztülhúzta a COVID-19, mégsem csügged. Még a romantikus lánykérést is bepótolta.

A sármos színész és gyönyörű kedvese egy vidéki bálon szeretett egymásba. Bár kapcsolatuk elején meg kellett birkózniuk a köztük lévő távolsággal - kedvese Pécs mellett élt, míg őt Budapesthez köti a munkája -, könnyedén áthidalták a nehézségeket, és azóta is a legnagyobb harmóniában élnek. 

Mészáros Árpád Zsolt másodszor is eljegyezte Krisztit

A Budapesti Operettszínház sztárja azt vallja, a lánykérésnek nem kell flancosnak lennie, épp ezért első alkalommal nagyon meghitt módon jegyezte el Krisztit.

- Aznap, amikor elkészültek az eljegyzési smaragdgyűrűk, hazamentem, majd letérdeltem Kriszti elé. Nem volt semmi hacacáré, étterem, meg mindenféle megrendezett részlet - mesélte a Best magazinban.

mészáro-á-zsolt
Fotó: TV2/Tények Plusz

Ám az esküvőt világraszólóra tervezték, 200 fős vendégseregre és hatalmas bulira számítottak. Amikor megtudták, hogy kútba esett a tervük, MÁZS egy romantikus ötlettel rukkolt elő, hogy kárpótolja Krisztit a halasztásért.

Augusztus közepén a Budai Szabadtéri Színpad előadása közben ereszkedett térdre.
Augusztus közepén a Budai Szabadtéri Színpad előadása közben ereszkedett térdre.
Fotó: TV2/Tények Plusz

Másodszorra augusztus közepén tette fel a nagy kérdést a Budai Szabadtéri Színház Négyen című előadása közben az egész társulat és közönség előtt.

- A koncerten úgy szokott lenni, hogy miközben énekelem Gianni Morandi In Ginocchio Da Te című dalát, lemegyek a színpadról, és a hölgyek elé letérdepelek. Mivel tudtam, hogy ott van a nézőtéren, álltam a takarásban, és eszembe jutott, hogy ennél kelendőbb alkalmat nem tudok találni - mesélte a második, immár nagyon romantikus lánykérésről a 46 éves színész a Tények Pluszban.

Stohl András álomesküvője

Stohl András és párja, Vica gyönyörű környezetben, a Gödöllőtől nem messze található Domonyvölgyben mondák ki a boldogító igent: egy fűzfa alatt keltek egybe, a hátteret a lovaspark paripái és az erdő adták.

Ezt is szeretjük