Détár Enikő és 10 évvel fiatalabb párja ritka közös fotón – Pétert a szülinapján köszöntötte fel
Détár Enikő közös fotóval köszöntötte Pétert a férfi 46. születésnapján.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Détár Enikő már hét éve alkot egy párt civil szerelmével, az angoltanárként dolgozó Péterrel. A férfival 2014 júliusában álltak ki a nagy nyilvánosság elé. 

Az elmúlt években ritkán szerepeltek az újságokban, harmonikus magánéletüket inkább megőrzik maguknak. 

Détár Enikő párja

A színésznő a párja 46. születésnapján ugyanakkor kiposztolt egy közös képet kettejükről a köszöntés mellé. "Van, aki kozmetikumokkal és akad, aki viselkedéssel dolgozik a kor ellen...  Péterem, Boldog Születésnapot" - írt az 56 éves sztár az Instagramon. 

Amikor a kapcsolatukra fény derült, a tíz év korkülönbség miatt sokan nem jósoltak nekik nagy jövőt, még a színésznő sem gondolta, hogy tartós lesz a viszonyuk. Amikor 25 év után tönkrement a házassága, és harminc év után elváltak útjaik férjével, Rékasi Károllyal, saját bevallása szerint úgy gondolta, a hirtelen jött szerelem Péterrel egyfajta fájdalomcsillapító lesz.

- Kezdetben sokan nem jósoltak nagy jövőt nekünk, de bebizonyítottuk, ez szerelem. Minket egymásnak találtak ki, ez igazi párkapcsolat. Mindig és mindenben segítjük egymást – mondta a tegnap megjelent Blikknek.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az elmúlt években a szerelmük csak tovább mélyült, és ők maguk is figyelnek arra, hogy apróságokkal is kimutassák, odafigyelnek a másikra. Péter például rendszeresen megvárja Détár Enikőt, amikor az éjszaka ér haza egy előadás vagy fellépés után.

- Péterem minden este megvár ébren, bármilyen későn is érjek haza, hogy beszélgessünk. Nem hittük volna, de örökké tart ez a szerelem -mondta a napilapnak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Legyen szèp napotok!🌞✨💝

Détár Enikő (@detareniko_official) által megosztott bejegyzés,

Házasságot ugyanakkor nem terveznek, mindketten elváltak, és született két-két gyermekük.

- Saját akaratunknál fogva vagyunk együtt, mindkettőnknek megvan a saját bevétele, semmi érdek nem köt össze bennünket, lenne hová mennünk. Egyszerűen így alkotunk egységet, boldogok vagyunk! - nyilatkozta a vörös szépség január elején a Hot! magazinnak.  

Ernyey Béla gyönyörű felesége

Ernyey Béla és Balaton Dóra 2008 májusában szerettek egymásba. A színész, műsorvezető, író és a gyönyörű ügyvédnő kapcsolatának sokan nem jósoltak nagy jövőt a köztük lévő 38 év korkülönbség miatt. Nem lett igazuk, ma is harmonikus a kapcsolatuk. 

Ezt is szeretjük