Delhusa Gjon bolondul 42 évvel fiatalabb párjáért: eleinte ők sem hittek kapcsolatukban
Delhusa Gjon és Fanni már az esküvőt tervezik, és a családalapítás gondolata is foglalkoztatja őket.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Azt szokták mondani, hogy a kor csak egy szám, mindenki annyi idős, amennyinek érzi magát. Delhusa Gjon és menyasszonya, Fanni esetében az állítás igaznak bizonyul, szerelmük a bizonyíték rá, hogy nem számít a hatalmas korkülönbség.

Az énekes 42 évvel idősebb versenyúszónak készülő szerelmétől, kapcsolatuk hajnalán emiatt kaptak hideget-meleget, sok rajongója kétkedve fogadta a bimbózó románcot.

Delhusa Gjon és szerelme, Fanni

A 67 éves sztár is óvatos volt, amikor elkezdett randevúzni a lánnyal: lassú léptekben haladtak, nem szerették volna elkapkodni az ismerkedést.

- Sokáig csak barátok voltunk, és kezdetben mi sem gondolkodtunk hosszú távra, hagytuk, hogy sodorjon bennünket az élet. Aztán eltelt hét év, és az idő bizonyította szerelmünket. Szépen összecsiszolódtunk, nem is érezzük a korkülönbséget - mesélte a Hot! magazinnak.

A művész mindig is a sportos, pörgős életvitelt pártolta, míg kedvesét inkább a nyugodtság jellemzi, jól kiegészítik egymást, hétköznapjaikat a harmónia jellemzi.

Tavaly szintet léptek, a sármos sztár egy gyönyörű eljegyzési gyűrűvel lepte meg Fannit. Ám az esküvőt nem szeretnék elsietni, és világraszóló lakodalmat sem terveznek. Meghitt szertartásra vágynak valamilyen egzotikus helyen.

A cikk az ajánló után folytatódik

A családalapítás gondolatával is foglalkoznak, annak ellenére, hogy az énekesnek három felnőtt gyermeke van, nem zárkózik el a gyermekáldás gondolatától.

delhusa és fanni
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

- Mindig vágytam egy kislányra, így nem tartom kizártnak, hogy lesz egy közös kislányunk!

Pintér Tibor 22 évvel fiatalabb szerelme bikiniben

Pintér Tibor és szerelme másfél éve alkotnak egy párt. A pár kapcsolata nem sínylette meg a karanténidőszakot, ellenkezőleg, kifejezetten jót tett neki az együtt töltött idő, elmélyítette az érzelmeiket. Ilyés Jenifer valóban bombázó, aki után sok férfi megfordul. Bikinis fotóin is nagyon szexi.

Ezt is szeretjük