Curtis fél éve együtt van új párjával - Judit elárulta, hogyan ismerkedtek meg
Curtis barátnője elárulta, mikor és hogyan ismerkedtek meg, mióta alkotnak egy párt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Augusztus végén bombaként robbant a hír, miszerint Curtis és felesége, Kriszti elválnak. Ezt a rapper jelentette be Instagram-posztjában. 

2017-ben ismerkedtek meg, miután a zenész elvált első feleségétől, Csillától. A 31 éves sztár 2018 nyarán jegyezte el szerelmét, 2019 májusában titokban összeházasodtak, augusztusban pedig megszületett a kisfiuk, Andonisz, akit Doninak becéznek. Mindenkit meglepett, hogy az első házassági évfordulójuk után elváltak útjaik, a feleség elköltözött kisfiukkal a közös otthonból. 

Curtis barátnője először szólalt meg

Szeptember elején egy lesifotó készült Curtis lakása előtt, amint reggel egy győri kosárlabdázóval, Barnai Judittal távozik. A Sztárban Sztár kulisszái mögött ekkor tagadta, hogy új szerelme lenne. "Milyen barátnő? Nincsen barátnőm! Az én szívem túl nagy, sok mindenki belefér" - mondta a riporternek. Október végén is azt nyilatkozta a Blikknek: "Nincs állandó barátnőm, elvagyok".

curtis
Fotó: TV2/Sztárban Sztár

Az elmúlt hétvégén aztán egy Barnai Judittal közös fotót posztolt az Instagram-oldalára, amin puszit nyom a sportoló arcára. A ma megjelent Blikkben a 26 éves nő először szólalt meg kapcsolatukról.

- Igen, igaz, egy párt alkotunk. Most már lassan fél éve, hogy szeretjük egymást Curtisszel! A nyáron ismerkedtünk meg Balatonlellén, ahol egy közös barátunk mutatott be minket egymásnak. Azért nem beszéltünk erről eddig, mert a magánéletünk - úgy vélem - csak ránk tartozik, és azt meg kívánjuk tartani saját magunknak ezek után is. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Annyit még elárult, hogy sokat vannak együtt, és hogy nem foglalkozik a negatív kommentekkel, nem érdeklik, el sem olvassa őket. 

- Mivel engem a klubom és a kosárlabda Győrhöz köt, ami napi szintű edzéseket és elfoglaltságot jelent, ezért inkább Curtis jön le hozzám rendszeresen.

Curtis és Kriszti szakításának oka

Curtis és felesége szeptember végén közös interjút adtak a Hot! magazinnak, amelyben többek között azt is elárulták, miért veszekedtek egyre többet, és Kriszti miért költözött el. Azt mindketten hangsúlyozták, hogy továbbra is jó viszonyban vannak, kisfiuk, Doni boldogsága a legfontosabb számukra, valamint azt is, hogy nem egy harmadik fél miatt mentek szét.

Ezt is szeretjük