Fény derült Curtis és Kriszti szakításának igazi okára - A feleség ezért költözött el
Curtis és felesége elárulták, miért veszekedtek egyre többet, és Kriszti miért költözött el.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Augusztus végén bombaként robbant a hír: Curtis és felesége, Kriszti útjai egy év házasság után különválnak. Mindketten hangsúlyozták, hogy továbbra is jó viszonyban vannak, kisfiuk, Doni boldogsága a legfontosabb számukra, valamint azt is, hogy nem egy harmadik fél miatt mentek szét.

A rapper a Hot! magazinnak azt nyilatkozta, bármi is történt, ők egy család, mindennap találkozik feleségével és a gyermekükkel, továbbra is közös kasszán vannak, ugyanakkor időt kell hagyni arra, hogy a dolgok helyrerázódjanak.  

Curtis felesége ezért költözött el

Curtis és Kriszti találkozása szerelem volt első látásra, hamar össze is költöztek. Rengeteg közös programot csináltak, a nő akkor is kitartott a zenész mellett, amikor kirobbant a drogbotránya, majd elvonóra ment - Curtis ott tudta meg azt is, hogy apa lesz. 

- Hetekkel később, hogy hazajött, minden megváltozott. Eleinte klassz volt, de belevetette magát a munkába, újra akarta építeni a karrierjét. Ez annyira jól sikerült, hogy

egyszer csak azon kaptam magam, hogy már nem tudom, merre jár.

Azelőtt tudtam, hol van, még azt is, hogy egy adott koncertről mennyi idő alatt ér haza. És Ati is mindig telefonált, ám kezdtek elmaradni ezek a telefonok, és ha hívtam, nem vette fel - árulta el Kriszti a hetilapnak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Ahogy Curtis karrierje ismét ívelt felfelé, felesége, aki mindenben támogatta, egyre magányosabbnak érezte magát. Csökkent az együtt töltött idő, és sűrűsödött a veszekedések száma, aztán Kriszti hazaköltözött kisfiukkal az édesanyjához. Azt gondolta, ráijeszt a rapperre, talán észbe kap, miután kitombolta magát, de nem így történt. 

- Sajnos hiába vártam. Változás nem történt. Ha otthon volt, pihent vagy tévézett. Tisztában voltam vele, hogy milyen csomagot kapok vele, azzal is, hogy rajongólányok hada veszi körül. De mindig azt mondtam, hogy az ő dolga, neki kell helyén kezelnie, maximálisan megbíztam benne. 

curtis-felesege2
Fotó: TV2/Tények Plusz

Kriszti a hetilapnak azt mondta, Curtis továbbra is anyagi biztonságot nyújt nekik, de lelkileg eltávolodtak egymástól, pedig számára fontos lenne, hogy apaként és férjként számíthasson rá. 

- Szeretem őt, a gyermekem apja, és vele tervezném a jövőt, azonban a szavak már nem segítenek, itt már tettekre van szükség. Bizonyítania kell. 

Curtis és Kriszti a 2018-as Fonogram-díjátadón
Curtis és Kriszti a 2018-as Fonogram-díjátadón
Fotó: Femina/Szabó Lolita

Curtis azt vallja, hogy ő már nehezen tud megváltozni, és ahhoz, hogy pénzt keressen, szükségesek a fellépések, amikkel automatikusan együtt járnak a bulik is, ő ezeken tud feltöltődni. Szeret meginni egy pohár rumot, elszívni egy szivart, de nem úgy, hogy otthon ebből veszekedés kerekedik, és úgy érzi, korlátok közé szorították. 

- A fő probléma, hogy amit szabadságnak gondolok, az lehet, hogy Krisztinek túl sok, de nem tudok mindent úgy tenni, ahogy szeretné. Meg kellene változnom, viszont az már nem én lennék. A klasszikus családmodellt nem nekem találták ki - mondta a 31 éves sztár. 

Pintér Tibor párja dögös bikiniben

A színész és Ilyés Jenifer másfél éve alkotnak egy párt. A pár kapcsolata nem sínylette meg a karanténidőszakot, ellenkezőleg, kifejezetten jót tett neki az együtt töltött idő, elmélyítette az érzelmeiket. A 46 éves sztár kétszer már volt nős, mindegyik házasságában született egy gyermeke, de a válás nem szegte kedvét, Jenifert szívesen nőül venné. Ilyés Jenifer valóban bombázó, aki után sok férfi megfordul. Bikinis fotóin is nagyon szexi.  

Ezt is szeretjük