Geszti Péter a válásáról vallott - Emiatt nem működött Gryllus Dorkával a házassága

Geszti Péter 2001-ben vette feleségül Gryllus Dorkát, de pár év után elváltak.

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Geszti Péter boldog házasságban él második feleségével, aki két gyermekkel ajándékozta meg a dalszövegíró, énekes, reklámszakembert. 2008-ban vette feleségül Editet, nagyobbik lányuk, Sára Lujza 2009-ben, Lenke Róza 2011 márciusában jött világra. Az 55 éves sztár szerint a második házassága igazi felnőtt kapcsolat, a Gryllus Dorkával kötött első házasságában még éretlen volt. 

Kevesen emlékeznek rá, Gryllus Dorka milyen elegáns és gyönyörű menyasszony volt, amikor Geszti Péter 2001-ben oltár elé vezette. Sok lány álmodozik olyan hercegnős, romantikus esküvőről, amilyen a színésznőé volt. A házasságuk 2003-ra megromlott, a válást hivatalosan 2006-ben mondták ki. 

Az első házasság valóban olyan volt, mint amikor két gyerek belesétál egy Rousseau-festménybe. A gyerekkor meghosszabbítása, és nem voltam még elég érett, hogy vigyázzak rá. Ami szép volt, jó volt, beletettük egy zsákba, és ez örökre a miénk marad - mesélte Geszti Péter a Hot! magazinnak

geszti-peter
Fotó: RTL Klub

Az interjúban azt is elárulta, hogy a válása után hamar rátalált az új szerelem Edit személyében, aki egy másféle női karaktert képviselt, mint az első felesége. 

- Elvégezte a Nemzetközi Borakadémiát is, így szakértőként lehetett a most bemutatásra kerülő Folyékony arany című Almási Tamás-film producere. A Grund nevű kommunikációs cégünk pedig a közös játékterünk; nem csupán reklámmal foglalkozunk, hanem például a BÚÉK című filmet is együtt fejlesztettük - árulta el a hetilapnak. 

Edittel két kislányt nevelnek, Sára tízéves, Lenke nyolc. A szöveggyárosnak is nevezett Geszti sokszor játszik velük szójátékokat. 

- Edittel azt szeretnénk, hogy a gyerekeink nyitott emberekké váljanak, szabadok, önállóak, függetlenek legyenek, és azt hangsúlyozzuk nekik, hogy jó, ha szépek, de még jobb, ha okosak.

Geszti Péter és felesége

Geszti Péter 11 évvel ezelőtt vette feleségül Editet, aki ritkán mutatkozik sztárokat felvonultató eseményeken, de premiereken azért látni férje oldalán.  

Barna szépség Geszti Péter ritkán látott felesége – Edittel 10 éve házasok

Nézegess képeket!

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük