Pély Barna elárulta, miért váltak külön Galambos Dorinával 15 év után
Pély Barna és Galambos Dorina kapcsolata az utolsó években megváltozott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tavaly májusban mindenkit meglepett, amikor Pély Barna és Galambos Dorina közleményben tudatták, hogy elválnak. A 2003-as Megasztárban szerettek egymásba, melyben a zenész zsűritag, az énekesnő versenyző volt. 2013-ban tartották esküvőjüket. Magánéletükről évek óta nem beszéltek, csak szakmai életükről nyilatkoztak. 

Pély Barna most a Story magazinnak mesélt arról, miért váltak külön Galambos Dorinával 15 év után. 

- Csodálatos kapcsolat volt, de az utolsó években kezdtünk eltávolodni egymástól. Szerintem az volt a lényeg, hogy már évek óta nagyon másképp láttuk a dolgokat, de ezt nem igazán sikerült tudatosítani. Mindketten a saját véleményünket mondogattuk a másiknak, és nem tudtuk már meggyőzni egymást - mondta a hetilapnak a 43 éves énekes. 

pely-barna
Fotó: Hevesi Norbert

- Barátságban váltunk el. Emellett, ha éppen úgy alakul, akkor jót dumálunk. Művészek vagyunk, jó a kommunikáció. Hasonlítunk - tette hozzá. 

Nemcsak a házassága ért véget: a United együttesnek is búcsút intett, és a B the First zenekart is maga mögött hagyta, szólókarrierjére szeretne koncentrálni. Pályafutása során első alkalommal egy kizárólag új dalokat tartalmazó, saját aktuális elképzeléseit tükröző, színes, izgalmas szólólemezt jelentetett meg 2019. január 9-én Blue Heart címmel.

- Úgy érzem, hogy szólóban azokat az utakat tudom bejárni, amiket zenekarral nem. Gyerekkorom óta zenekarokban zenéltem, így nem volt lehetőségem megtapasztalni például, hogy milyen, amikor egyedül kell eldöntenem valamit. Úgy éreztem, ki kell próbálnom, hogy mire vagyok képes egyedül a színpadon. Nyilván a most megjelenő lemeznél segítettek többen a stúdióban - mondta döntéséről.

Ezt is szeretjük