15 év után vége - A magyar színész elvált 2 gyermeke anyjától
Hujber Feri és Tölgyesi-Khell Cynthia hivatalosan is elváltak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hujber Ferenc és Tölgyesi-Khell Cynthia házassága hivatalosan is véget ért - adta hírül a Ripost. A 44 éves színész és a 41 éves zumbaoktató, aki a ’90-es években az UFO együttes énekesnője volt, 15 év után folytatják végérvényesen külön utakon. 

A pár kapcsolata számtalan hullámvölgyet megélt az együtt töltött évek során. Sokáig nyitott házasságban éltek, amit a feleség nagyon megsínylett. 2007-ben és 2013-ban is egy-egy mélyponthoz ért a kapcsolatuk, majd mindkét nagy válság után egy-egy gyermek érkezett a kapcsolatba: Noel fiuk 2008 októberében, Noa lányuk 2014 októberében született. A házasság végül tavaly vált olyannyira menthetetlenné, hogy Tölgyesi-Khell Cynthia 2017 októberében beadta a válási papírokat, de a válás csak nemrég vált jogerőssé.   

Hujber Feri és Tölgyesi-Khell Cynthia 2016 tavaszán a Drágám, add az életed! című műsorban.
Hujber Feri és Tölgyesi-Khell Cynthia 2016 tavaszán a Drágám, add az életed! című műsorban.
Fotó: TV2

- Egy 15 éves korszak lezárult békében. Hivatalosan is elváltak útjaink. Innen kezdve megszűntem, mint Hujber Ferenc felesége! Csak és kizárólag Tölgyesi-Khell Cynthia vagyok, aki mindig is voltam, vagyok és leszek. Nekünk a legszebb karácsonyi ajándék, hisz külön-külön mindketten boldog párkapcsolatban élünk, és a gyerekek is nagyon jól vannak - nyilatkozta Ripostnak Tölgyesi-Khell Cynthia. 

A vörös szépség 2017 decemberében vállalta fel a nagy nyilvánosság előtt, hogy szerelmes, de új párjáról csak annyi derült ki, hogy Rolandnak hívják, egészségtudatos életmódot folytat, és imád sportolni, csakúgy, mint Cynthia. 

Ezt is szeretjük