Palya Bea először beszélt válásáról - 7 év után a férje vetett véget a házasságnak
Palya Bea a FEM3 Caféban mesélt válása részleteiről.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Palya Bea és férje házassága hét év után ért véget, a hír még idén májusban robbant, de akkor az énekesnő szinte semmilyen részletbe nem avatott be senkit a történésekkel kapcsolatban. Sokkal óvatosabban fogalmazott, de ez valahol érthető is, hiszen akkor még jóval frissebb volt a seb. A 41 éves sztár viszont már nyíltabban és bátrabban mert mesélni Joshi Bharatnak a FEM3 Caféban.

A férje mondta ki, hogy vége

Eleinte kudarcként élte meg a válási folyamatot Palya Bea, bár már benne is megfogalmazódott a sok küzdés és próbálkozás ellenére, hogy el kellene válnia kedvesétől.

- Én nagyon tisztelem őt, hogy sokáig próbálkozott, és én is, de nekünk ez így sikerült. Különböző irányokba tartottunk, és egy ponton meghoztuk ezt a döntést. Nagyon hálás vagyok neki, hogy ő mondta ki, hogy váljunk el - vallotta be Joshi Bharatnak.

palya-bea
Fotó: FEM3 Café

Elmondta azt is, hogy a válása után az első hat hónap volt a legnehezebb, hiszen gyászként élte meg a szakítását, utána viszont a kudarc érzése kezdett elmúlni, mostanra pedig már jól érzi magát a bőrében, egy új időszámítás kezdődött az életében. Legújabb albumát is a válásáról írta, azon szerepel egy dal, a Volt szeretőm, amit a volt férjének szánt, elmondta, nagyon szerette őt. Joshi Bharat rákérdezett arra is, mennyire nyitott egy új kapcsolatra.

- Egy kicsit óvatos vagyok, mert megégtem. Azért ez fáj, a gyásznak van egy fájdalommal teli része - magyarázta Palya Bea, aki szeretne még némi időt adni magának, hogy regenerálódjon, nem szeretne fejest ugrani egy következő kapcsolatba, bármennyire is szereti, ha van mellette egy társ.

Ezt is szeretjük