Szinetár Dóra elárulta, miért vált el Bereczki Zoltántól
Szinetár Dóra Várkonyi Andreának mesélt arról, miért vált el második férjétől.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szinetár Dóra 2015 augusztusában ment férjhez harmadszorra, de Makranczi Zalán színész volt az első, akivel egyházi esküvőn is szentesítették a frigyüket, mert mindketten úgy gondolták, ez a házasság most már örökké fog tartani.

A színésznő Várkonyi Andrea Best magazinban megjelenő, Szigorúan bizalmas című heti sorozatában azt mondta, az első férje nem szeretett volna templomi esküvőt, ő pedig 19 évesen még szinte gyerek volt, a másodikkal, Bereczki Zoltánnal pedig azért házasodtak össze, mert abban bíztak, egy anyakönyvvezető előtt tett eskü majd megerősíti a hullámvölgyekkel tarkított kapcsolatukat. Nem így lett.

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán 2005 nyarán házasodtak össze, kislányuk 2007 decemberében született. 2012 augusztusában, közleményben tudatták, hogy három hónappal korábban, közös megegyezéssel a különválás mellett döntöttek. A válást 2013 őszén mondták ki hivatalosan. 

szinetar-dora
Fotó: Facebook/Szinetár Dóra Official Fanclub

A 42 éves sztár Várkonyi Andreának azt mondta, ő állandóságot és biztonságot kereső ember, azért, hogy ezeket megteremtse, bármire képes, de ha a három utolsó cseppel betelik az a bizonyos pohár, nincs visszaút. Ez történt a második házasságában is. A sokadik hullámvölgy után úgy érezte, valami még történhet, ha mindketten tesznek érte.

- Erre az volt a válasz, hogy "most nem ezzel vagyok elfoglalva". Hallottam a vészcsengőt a fejemben, aztán mégis azt mondtam, van türelmem kivárni, hogy jó legyen nekünk együtt. De ugye te is hiszel benne, hogy megtörténhet? Erre azt kaptam, hogy "már nem tudom, miben higgyek". Akkor szólalt meg a második csengő – mesélte Szinetár Dóra.

Amikor már egyértelmű volt, hogy a kapcsolatot nem lehet megmenteni, színésznő még mindig nem adta fel, megkérdezte második férjét, a lelke mélyén ő is vágyik-e arra, hogy rendbe jöjjenek a dolgok, de erre csak hallgatás volt a válasz. Akkor szólalt meg a harmadik vészcsengő.

Szinetár Dóra szerint, ha két ember hisz valamiben, nincs olyan probléma, amit ne tudnának megoldani. De ha csak az egyik érzi így, akkor nincs mit tenni. Sokan őt okolták, hogy a második házassága is válással ért véget, amit igazságtalannak érzett.

- Én mondtam ki, hogy merre tovább, de azt gondolom, hogy tulajdonképpen az hozta meg a döntést, aki úgy döntött, nem vesz részt tovább a küzdelemben. Csak ez azért nagyon rossz, mert utána a balhét én vittem el – mondta.

Sztárok és felnőtt fiaik

Szinetár Dóra három gyermek büszke édesanyja: lánya, a 11 éves Zora mellett két fia van, Benjámin szeptemberben lesz kétéves, legidősebb gyermeke, Marci pedig már 22 éves, felnőtt férfi. Képes összeállításunkban megnézheted, hogy fest Győrfi Pál, Ullmann Mónika vagy éppen Kökény Attila felnőtt fia.

Ezt is szeretjük