Curtis és felesége válnak - Krisztivel egy év házasság után ezért mentek szét

Curtis a közösségi oldalán jelentette be, hogy feleségével elválnak.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mindenkit megdöbbentett Curtis ma reggeli Instagram-posztja: a rapper ebben tudatta, hogy feleségével, Krisztivel úgy döntöttek, elválnak. 

"Elmúlt a szerelem, van ilyen, de szeretjük, tiszteljük egymást. Nem kívánhatnék jobb édesanyát a kisfiamnak, hálás vagyok a sorsnak, hogy Kriszti a gyermekem anyukája" - indokolta döntésüket.

Curtis válik

Még számukra is új a helyzet, de igyekeznek mindent úgy tervezni és szervezni, hogy imádott kisfiuk a legkevésbé sérüljön. Ő semmiben nem szenvedhet hátrányt, az ő boldogsága és egészséges fejlődése a legfontosabb.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

/megkérem a sajtót ne keressen mert nem fogok többet erről a témáról beszélni/ Nehèz ilyenkor a megfelelő szavakat használni, pontosan fogalmazni, mert egyrészt az ember szomorú és csalódott, ugyanakkor muszàj előre tekinteni, pozitívnak és erősnek maradni, hiszen a kisfiam semmiben nem szenvedhet hátrányt, az ő boldogsága és egészséges fejlődése a legfontosabb. Igen, Krisztivel úgy döntöttünk, hogy külön válunk. Elmúlt a szerelem, van ilyen, de szeretjük, tiszteljük egymást. Nem kívánhatnék jobb édesanyát a kisfiamnak, hálás vagyok a sorsnak, hogy Kriszti a gyermekem anyukája. Még tanuljuk ezt a helyzetet, igyekszünk mindent úgy tervezni és szervezni, hogy a gyerek a legkevésbé sérüljön. Mindig ott leszek a fiam mellett, tàmogatom, próbàlok a lehető legtöbb időt vele tölteni. Sok csodás pillanatot éltünk meg családként, sosem feledem az életem ezen szakaszát, de most egy új időszak jön. Ismerem magam, tudom, hogy lesznek nehèz napok, de abban is biztos vagyok, hogy megtalàlom a boldogságomat. Köszönök mindent, Kriszti, SZERETLEK kisfiam!

curtis4ker (@curtis4ker) által megosztott bejegyzés,

"Mindig ott leszek a fiam mellett, támogatom, próbálok a lehető legtöbb időt vele tölteni. Sok csodás pillanatot éltünk meg családként, sosem feledem az életem ezen szakaszát, de most egy új időszak jön" - olvasható a posztban.

Kriszti is egy posztban jelentette be különválásukat, és megindokolta, miért nem láthatnak az oldalán egy ideje közös képeket. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Curtis 2017-ben ismerkedett meg Krisztivel, miután elvált első feleségétől, Csillától. A zenész 2018 nyarán jegyezte el szerelmét, aki akkor is kitartott a férfi mellett, amikor az rehabilitációra vonult, hogy drogmentes életet éljen. Az elvonón tudta meg, hogy menyasszonya babát vár. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

❤️🧡💛💜💙 @krisztike.09.26

curtis4ker (@curtis4ker) által megosztott bejegyzés,

2019 májusában titokban összeházasodtak, augusztusban pedig megszületett a kisfiuk, Andonisz, akit Doninak becéznek. Instagram-fotóik alapján úgy tűnt, nagyon boldogok egymással, ezért is lepett meg mindenkit a mai bejelentés. 

Curtis is szerepel a Sztárban Sztár 7. évadában

Augusztus 30-án este elindul a Sztárban Sztár hetedik évada. A TV2 show-műsora megújult zsűrivel és 12 híresség látványos és szórakoztató produkcióival színesíti a vasárnap estéket - a szereplők között van Curtis is.  

Ezt is szeretjük