Marozsán Erika 15 év után elvált férjétől – A színésznő egy ideje egyedül él lányával

Marozsán Erika külföldi karrierje 15 éve töretlen, de a magánélete megváltozott: elvált gyermeke apjától.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Marozsán Erika egyike azon kevés magyar színésznőknek, akik külföldön is nagyon sikeresek. Németül szinte akcentus nélkül, angolul enyhe akcentussal beszél, 15 éve ingázik Magyarország, Németország és New York között. 

Olyan filmekben szerepelt, mint a Szomorú vasárnap, a Rokonok, Az ajtó vagy az Oscar-díjra jelölt One-Day Crossing (Egy nap története) című rövidfilm. Láthattuk a Terápia vagy az Álomhajó című sorozatokban.  

Marozsán Erika elvált férjétől

Jelenleg szülőhazájában egy tévésorozatra, Németországban egy főszerepre készül, emellett időnként Los Angelesbe repül próbafelvételre. Kislánya New Yorkban született, a Best magazinnak elárulta, leginkább Sárika miatt él Amerika keleti parti nagyvárosában, aki 11 éves, tökéletesen beszél magyarul és angolul, az iskolában pedig egy harmadik nyelvet tanul.

A Terápia című sorozat első évadában Mácsai Pállal.
A Terápia című sorozat első évadában Mácsai Pállal.
Fotó: HBO Magyarország

A hetilap olvasóival azt is megosztotta, hogy gyermeke apjával, az Amerikában elismert fotóssal, Hapák Péterrel már nem él együtt, egy ideje egyedülálló. 

- A gyerekemnek most szüksége van az apukájára, aki a közelében van, másrészt nagyon jó iskolába jár. Most úgy érzem, az a legjobb döntés, ha maradunk. 

AZ HBO Aranyélet című sorozat harmadik évadának díszbemutatóján 2018-ban.
AZ HBO Aranyélet című sorozat harmadik évadának díszbemutatóján 2018-ban.
Fotó: HBO/Sághy Tímea

- 15 évig éltem a gyermekem édesapjával, a férjemmel… Egyáltalán nem volt könnyű. Azt hittem, amikor különmegyünk, könnyen belevetem majd magam egy új szerelembe, de egyáltalán nem látom még magam egy új kapcsolatban. Hagyom, hogy sodródjak, és néha pesszimistán, máskor optimistán várom, hogy egyszer csak jön egy férfi - mesélte. 

A gyönyörű színésznő a forgatások mellett is tele van tervekkel: belefogott a producerkedésbe, és filmtervével eljutott egy Oscar-díjas színésznőhöz, emellett Brooklynban magyar kávézót szeretne nyitni. 

Szamosi Zsófia mesés ruhában az Oscar-gálán

Deák Kristóf Mindenki című filmje 2017 februárjában, a 89. Oscar-gálán megnyerte a legjobb élő szereplős rövidfilm kategória aranyszobrocskáját. A Mindenki az első magyar kisfilm, amely elnyerte az amerikai filmakadémia díját. A főszereplő, Szamosi Zsófia színésznő gyönyörű ruhában lépett az Oscar-gála színpadára.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük