Ábel Anitát imádja olasz párja, Roberto - Képeken 5 hazai sztár és külföldi szerelme
Hazai sztárok, akik külföldi partnerük oldalán találták meg a szerelmet.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ábel Anita 2019 márciusában ismerte meg olasz származású kedvesét, Roberto Favarót. Májusban egy fotóval tudatta a közösségi oldalain, hogy egy párt alkotnak. Boldogságuk azóta is töretlen, a műsorvezető csak úgy sugárzik.

A 45 éves sztár hisz abban, hogy ha valamire nagyon vágyunk, és sokat gondolunk rá, azt előbb-utóbb be tudjuk vonzani az életünkbe. Azt is ennek a filozófiának tulajdonította be, hogy rátalált kedvesére, ugyanis pár nappal megismerkedésük előtt egy Instagram-posztjában fogalmazta meg, szíve vágya volt, hogy társra leljen.

Magyar sztárok és külföldi szerelmük

A 2020-as év sok párkapcsolatban változásokat hozott: volt, ahol gyermekáldásnak örülhettek, míg máshol a világjárvány miatti összezártság felőrölte a házasságot, a szerelmet. Ábel Anita a Story magazinnak azt nyilatkozta, a párkapcsolatán alapvetően nem változtatott a kényszerű bezártság. 

- Nem volt szükség karanténra, összezártságra ahhoz, hogy közelebb kerüljünk egymáshoz. Mi eddig is tudtuk, hogy egymást választottuk, ez nem egy kamaszszerelem, ami állandó megerősítésre szorul. 

Nem Ábel Anita az egyetlen híresség, aki nem Magyarországon született párral rendelkezik. Képes összeállításunkban olyan sztárokat mutatunk, akik külföldi szerelmeik oldalán találtak rá a boldogságra.

Ezt is szeretjük