Ő Schiffer Miklós gyönyörű párja: a válása után rátalált a szerelem
A Dancing with the Stars zsűritagja táncra perdül a boldogságtól.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Schiffer Miklóst 2020 őszén a TV2 Dancing with the Stars című műsorának egyik zsűritagjaként és egyben stílusfelelőseként láthatták a nézők. Árgus szemmel figyelte a versenyzők eleganciáját, valamint az általuk viselt ruhakölteményekről is sokszor szót ejtett.

A döntőben azt is láthattuk, hogy mozog a parketten. Zsűritársai hetek óta azzal cukkolták, hogy egy olyan műsorban, amelynek az a szlogenje, hogy „Mindenki táncol”, senki nem ülhet egy ültő helyben a végéig.

Schiffer Miklós gyönyörű párja, Anikó

Valószínűleg, ez nem is esett annyira nehezére, hiszen az életben is szinte táncra perdül a boldogságtól. 2012-es válása után rátalált a szerelem. Tenyerén hordja párját, Anikót, aki imádja, hogy egy hamisítatlan sármőrrel hozta össze az élet.

- A párom kifejezetten örül annak, hogy ügyelek a megjelenésemre, és az igényességem arra is kiterjed, hogy mit viselek. Valljuk be, sok férfi nem mindig figyel oda az ilyen részletekre. Soha nem volt panasza, hogyan öltözködöm, én pedig mindennap csodálom őt és a megjelenését – mesélte a Hot! magazinnak.

schiffer-miklos-parja
Fotó: TV2

Élettársával a Dancing with the Stars döntőjében táncra is perdültek: amíg a többi zsűritag képzett táncosként profi partnerrel forrósította fel a táncparkettet, addig Schiffer Miklós a Queen lassúbb dallamaira szerelmével keringőzött. 

schiffer-miklos-parja2
Fotó: TV2

Ugyan az 55 éves híresség jó ideje a stílusos öltözködés nagykövete hazánkban, fiatalkorában még nem a divatvilág vonzotta. Kevesen tudják róla, hogy jogi pályára készült.

- A nagybátyám volt a legnagyobb példaképem, eredetileg miatta indultam el a jogi pályán (…) Ő biztatott arra, hogy a jogi pálya mindig jövedelmező lesz, aztán végül máshogy alakult az életem.

Détár Enikő ilyen dögös volt a Dancing with the Starsban

Képes összeállításunkban megnézheted, Détár Enikő milyen ruhákban forrósította fel a színpadot a Dancing with the Stars eddigi adásaiban.

Ezt is szeretjük