Sánta Juliska és új párja először szerepeltek: 18 évvel idősebb színészbe szeretett bele
Sánta Juliska és Nagy Balázs az RTL Klub Reggeliben álltak először kamerák elé.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Sánta-Széphalmi Juliska és új párja, Nagy Balázs színész az RTL Klub ma reggeli adásában szerepeltek először együtt szerelmespárként. 

Sánta Lacival október elején jelentették be, hogy hat év után válságba került a kapcsolatuk. A házasságot nem sikerült megmenteni, november végén kiderült, hogy a táncművészre rátalált az új szerelem. 

Sánta Juliska új párja

Nagy Balázst sokan a Jóban Rosszban című sorozatból ismerhetik, ahonnan márciusban, öt év után távozott. A Győri Nemzeti Színház társulatának tagja, de a Madách Színházban is játszik. Sánta Juliskával több mint hat éve ismerik egymást, régóta kollégák, de a közelmúltig sosem gondolták azt, hogy több lehetne közöttük, mint munkakapcsolat, hisz a fekete szépség házas volt, a 18 évvel idősebb színésznek is volt párja. 

santa-juliska-nagy-balazs
Fotó: RTL Klub/Reggeli

A szerelem hirtelen jött, még igazából a randevúzás fázisában tartanak, nem is szerettek volna még nyilvánosság elé állni, de amikor az egyik bulvár napilap megkereste őket, inkább nyilatkoztak. Jelenleg távkapcsolatban élnek, Juliskát Pesthez köti az élete, Nagy Balázst Győrhöz. 

- Nekem ez nagyon fura, mert eddig még Laci előtt is olyan kapcsolatokban éltem, hogy együtt dolgoztunk, a nap 24 órájában együtt voltunk. Nekem új, hogy heti egyszer találkozunk egy-két napot. Ez egy nehezítő körülmény. Most csak ilyenek vannak az életünkben, hiszen mivel színházban dolgozunk, nincsen munkánk, én a válásom kellős közepén vagyok. Nem egy ideális időpont, hogy összetalálkoztunk - mondta a 28 éves sztár a Reggeliben

- Vagy talán nagyon is az. Semmi nincs véletlenül, ezt valljuk mindketten - reagálta erre Nagy Balázs. 

A cikk az ajánló után folytatódik

- Egyrészről egy nagyon nagy fájdalomban és szomorúságban vagyok, gyászolom a házasságot, és néha bármennyire is nem így látszik, megvisel. Aki valaha vált, tudja, hogy a válás nehéz dolog, egy hosszú folyamat vége. Magadnak is nehéz szembesülnöd azzal, hogy már nem lehet megmenteni. Ez egy nagy kudarc. Az is nehéz, hogy az új szerelem hirtelen jött, mi még most ismerkedünk - vallotta be Sánta Juliska.

A kollégáik és barátaik szerint összepasszolnak, senki nem támadta őket a bimbózó kapcsolatuk miatt. A gyerekeik még nem találkoztak egymással, de Juliska már megismerkedett a 46 éves színész két gyerekével, Lacika ugyanakkor még nem ismeri Nagy Balázst. 

santa-juliska-nagy-balazs2
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- A nagyfiammal egyből megtalálták a közös hangot, a kislányom meg rajong érte. 

- Lacikát még nem lehet ennek kitenni, most lesz ötéves, még picike. A helyzetet elég jól viseli, onnantól, hogy mi nem élünk együtt Lacival, megnyugodott, nagyobb harmóniában él, az óvodából is azok a visszajelzések, hogy pozitívabb a szituáció. Nyilván nem érzi a folyamatos feszültséget se bennem, se Laciban - tette hozzá Sánta Juliska.  

Peller Mariann férje, Gyuri

Juni Györggyel 2012-ben álltak az oltár elé. Mindennapjaikat két lurkó színesíti: idősebbik kisfiuk, Kornél 2013-ban látta meg a napvilágot, öccse pedig 2015-ben született.

Ezt is szeretjük