Kiderült, miért szakított Szegedi Fecsó és 16 évvel fiatalabb barátnője
Szegedi Fecsó elárulta, miért futott zátonyra fél év után a kapcsolata Kiss Viviennel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokaknak szemet szúrt, hogy Szegedi Fecsó a szeptember 24-i Glamour Women of The Year díjátadón egyedül jelent meg. Már akkor sejteni lehetett, hogy nincs köztük minden rendben, a hét elején aztán napvilágot is látott a hír, miszerint szakítottak. 

A gálán az üzletember azt nyilatkozta, hogy barátnője, Kiss Vivien Szombathelyen tartózkodik, és hogy nehéz időket élnek, nehezen nyit új kapcsolat felé, hivatalosan még el sem vált, novemberben lesz az utolsó tárgyalása Vasvári Viviennel. 

Fecsó szakított fiatal barátnőjével

Mostanra kiderült, túl hamar beleugrott az új kapcsolatba, nem hagyott időt a gyászidőszaknak. A Borsnak elárulta, hogy több dolog vezetett ahhoz, hogy fél év után szakítottak 16 évvel fiatalabb barátnőjével. 

A TV2 augusztus 24-én indult Love Bistro című gasztro-reality műsorának felvételein még együtt voltak.
A TV2 augusztus 24-én indult Love Bistro című gasztro-reality műsorának felvételein még együtt voltak.
Fotó: TV2/Love Bistro

- A marketingidőszak után egyre több az elvárás, követelmény, sok nő hajlamos elsárkányosodni. A volt párom, Vivien 2 esetében persze ez erős túlzás. Az ő esetében több tényező vezetett a szakításhoz - kezdte a vallomást a napilapnak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Fecsó a Vasvári Vivientől való válása idején azt nyilatkozta, a szőke sztárból parancsolgató stílusa miatt ábrándult ki, és ő egyáltalán nem szereti, ha valaki meg akarja neki mondani, mit kellene csinálnia. Az utóbbi volt az egyik oka annak is, hogy a mostani kapcsolatának véget ért. 

Nem szeretem, ha valaki meg akar engem kötni, én sosem leszek az, akit korlátozni tudnak majd a nők.

Fél év után egyre többször mondták meg nekem, mit hogy tegyek. Nekem ez nem jön be - vallotta be a Borsnak. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Este Love Bistro a TV2-n! #lovebistro #tv2 #fecso

Fecsó - Szegedi Ferenc (@szegedifecsofficial) által megosztott bejegyzés,

Azt is hozzátette, hogy egyelőre nem vágyik újabb kapcsolatra, az elköteleződés helyett inkább élvezi, hogy bulizhat, és senkivel sem kell egyeztetnie. Emellett szabadidejében sportol, és heti három napot kisfiával, Edwarddal tölt. 

Vasvári Vivien párja

A jóképű üzletembert tavaly egy Mikulás-napi ünnepségen ismerte meg. Február 14-én, Valentin-nap posztolt először a férfiról fotót az Instagram-oldalára. A felvétel Malajziában, közös nyaralásukon készült róluk. Három évvel idősebb a Feleségek luxuskivitelben sztárjánál, és neki is van gyermeke.

Ezt is szeretjük