Vasvári Vivit terhessége alatt is megcsalta Fecsó - "Elárult! Megalázott számtalanszor!"

Vasvári Vivien most először beszélt a válásuk valódi okairól.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Sokan meglepődtek, amikor tavaly szeptemberben Vasvári Vivien bejelentette, hogy egy év házasság és négy közös év után férjével, Szeged Ferenccel elválnak. A nyár elején egyszer már megkérte Fecsót, költözzön el, aztán adtak még egy utolsó esélyt a házasságuknak, de nem működött. 

A Feleségek luxuskivitelben sztárja többször is nyilatkozta, hogy nem kívánja kiteregetni a szennyest, az elmúlt hónapokban mindössze annyit árult el, a fő válóok az volt, hogy Fecsó még a közös gyermekük megszületése után is állandóan bulizott, nem becsülte a családját. 

Vasvári Vivit sorozatosan megcsalta Fecsó

A 29 éves tévésztár most mégis úgy döntött, az Instagram-oldalán megosztja követőivel, milyen csapások érték élete során: ezek között az egyik legnagyobb, hogy Fecsó számtalanszor megcsalta. Azt írta, már a párkapcsolatuk sem indult könnyen, se veled, se nélküled helyzet, többszöri szakítás jellemezte a kezdeteket, de mivel szerette Fecsót, éveken át kitartott mellette, a híreknek pedig, miszerint a szerelme hűtlen, nem akart hinni.  

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ez a lehetőség egy ismerősömön keresztül jött! 🙋🏼‍♀️Felkérték egy műsorba és ő nem tudta elvállalni, így engem ajánlott maga helyett! 🤷🏼‍♀️ Ekkor már párkapcsolatban voltam...Elmentem a castingra...egyből mondták, hogy szeretnének a műsorba! 💥 Utána már nem volt kérdés, hogy BELEVÁGOK! Tudatosan tudtam és felépítettem, hogy mit kell csinálnom, ahhoz, hogy berobbanjak a köztudatba, hogy ismert legyek és amivel olyan anyagi hátteret tudok teremteni magamnak és a gyermekemnek, amiről álmodtam, amivel független nő tudok lenni... amire egyébként apukám mindig tanított, hogy fontos, hogy tudjak egyedül megállni a lábamon. 😐 Voltak hibák az életemben rengeteg, amit elkövettem, azokból tanultam! 🙏🏻 Felvettem az álarcomat! 👆🏻 Tudtam, ha egy hisztis-kényes-nagyszájú lánykát játszom, kellőképpen megosztó személyiség leszek, amivel a célomat elérem... ezzel elnyomva az IGAZI érzékeny-szívvel teli énemet! 😞 Csináltam, mert NEM VOLT MÁS lehetősègem, a gyerekem volt a szemem előtt és az Ő élete! 👩‍👧 Nem tudtam mivel jár ez az egész! 😞 A párkapcsolatom nehezen indult, se veled se nèlküled kapcsolat, folyamatos hűtlenség...bulizások hegye,többszöri szakítások...! 🥺 Aztán mégis elhittem, hogy tud változni, mert ott vagyok, segítek, mellette vagyok, hiszem, hogy képes rá,annyira SZERETTEM! 😢 Évek teltek el, hogy rá kellett jönnöm arra, hogy Ő igazából nem is akar változni. 😞 Valamennyire tudtam csak visszafogni, parancsolgatással, ordibálással mindennel próbálkoztam...DE EZ NEM ÉLET! ÉN EZT NEM BÍRTAM. A folyamatos kételkedést, bizonytalanságot...😖Kaptam a híreket, hogy hűtlen... én naív fejemmel NEM hittem senkinek sem...De annyira szerettem,próbáltam benne bízni! 😞 Kismamaként 1,5 hónapig egyedül voltam Arianaval és anyukámmal Amerikában... jöttek a képek, üzenetek... hogy másoknak írogat, más lányokkal “flörtölget” miközben én az utolsó hetekben is a gyerekünket vártam, hogy világra hozzam! 😢 A gyerekek miatt fejet hajtottam ezek felett, mert a fiam egészsége volt a legfontosabb. 👼🏼 Megszületett Edwardka! ♥️ Öröm és boldogság! Ő is egy CSODA! 👶🏼 ▪️ ▪️ 7 hónapja nyomja a lelkemet ez, hogy sosem beszèltem erről, csak hallgattam és hallgattam és tűrtem. 😢( Este folytatom...)

💗Wiwkoo💗 (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,

"A párkapcsolatom nehezen indult, se veled se nélküled kapcsolat, folyamatos hűtlenség... bulizások hegye, többszöri szakítások...! Aztán mégis elhittem, hogy tud változni, mert ott vagyok, segítek, mellette vagyok, hiszem, hogy képes rá, annyira SZERETTEM! Évek teltek el, hogy rá kellett jönnöm arra, hogy Ő igazából nem is akar változni. 

Valamennyire tudtam csak visszafogni, parancsolgatással, ordibálással mindennel próbálkoztam... DE EZ NEM ÉLET! ÉN EZT NEM BÍRTAM. A folyamatos kételkedést, bizonytalanságot... Kaptam a híreket, hogy hűtlen... én naiv fejemmel NEM hittem senkinek sem... De annyira szerettem,próbáltam benne bízni! 

Kismamaként 1,5 hónapig egyedül voltam Arianaval és anyukámmal Amerikában... jöttek a képek, üzenetek... hogy

másoknak írogat, más lányokkal “flörtölget” miközben én az utolsó hetekben is a gyerekünket vártam, hogy világra hozzam!

A gyerekek miatt fejet hajtottam ezek felett, mert a fiam egészsége volt a legfontosabb. Megszületett Edwardka! Öröm és boldogság! Ő is egy CSODA! 

7 hónapja nyomja a lelkemet ez, hogy sosem beszéltem erről, csak hallgattam és hallgattam és tűrtem" - olvasható a vallomás, ami egy másik posztban is folytatódik.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Összeházasodtunk! Aztán elvesztettem egy babát, nem véletlenül ment el!

Ezt követően találtak egy telket, ahova a közös otthonukat kívánták felépíteni, de két héttel később Vasvári Vivien kapott egy üzenetet, amelyben az állt, nehéz nézni, ahogy Fecsó folyamatosan csalja a feleségét, a gyermeke anyját. 

"Megint nem hittem el! Egészen addig, míg nem volt bizonyíték! ELKÜLDTÉK a videót róla. TELJES ÖSSZEOMLÁS! Megmondtam költözzön... ő annyit nem mondott, hogy SAJNÁLOM! Rájöttem engem ő nem érdemel meg semennyire sem!"

Egy hónapot külön töltöttek, és míg Fecsó ez idő alatt is folyamatosan bulizott és csajozott, a szőke sztár 42 kilóra fogyott, és depressziós lett, nem értette, miért vele történik mindez, hisz ő mindent megtett, hogy boldog család lehessenek. Kisfiuk, Edward kedvéért adott még egy esélyt a kapcsolatuknak, de a próbálkozás kudarcba fulladt. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Összeházasodtunk!👰🏼Aztán elvesztettem egy babát, nem véletlenül ment el!😢Találtunk egy jó telket, ahova építkezünk majd. Szerelem telek!😍 Megörültem, milyen jó lesz ott, elképzeltünk mindent.♥️Akkor én eladtam az autómat, venni szerettem volna másikat, de nem volt meg a pénz a telekre, így oda adtam az összes pénzemet, ami akkor volt.💰2 hétre rá..kaptam egy üzenetet, hogy nem bírják nézni már, hogy folyamatosan hűtlen a férjem, hiszen itt a 2 gyönyörű gyermek,feleség!😢Megint nem hittem el! Egészen addig, míg nem volt bizonyíték! 😢 ELKÜLDTÉK a videót róla. 😢 TELJES ÖSSZEOMLÁS!💔Megmondtam költözzön... ő annyit nem mondott, hogy SAJNÁLOM!💔Rájöttem engem ő nem érdemel meg semennyire sem!😢Egy olyan nőt, aki egy jó családanya, aki a végsőkig kűzdött a családjáért és érte, aki felépítette magát, független voltam, mindent magamnak vettem, mostam-főztem-takarítottam, a kémia köztünk nagyon jó volt, szereltem, kertészkedtem és mindent megcsináltam amit csak lehetett! MINDENT! 🙋🏼‍♀️ Ő is sokat tett le az asztalra, mert szép lakást bérelt, volt babysitter miközben én és ő is dolgoztunk, elmentünk nyaralni évente kétszer, volt mit ennünk, de nem minden a PÉNZ! 😐 Azt hozzá teszem, ezt saját magamnak is tudtam biztosítani már miután a médiában elkezdtem dolgozni. 🙏🏻 De azt gondolom, ha egy férfi ezt megteheti az így cselekszik, mert szereti a családját és megtesz mindent, mert ez az ő saját boldogsága is.🙋🏼‍♀️1 hónapig külön voltunk.Mások nem tudták, hogy mi külön vagyunk...ez alatt is folyamatos csajozás-bulizás.😐😞Én kórházba kerültem! TELJES DEPRESSZIÓ! Nem értettem, hogy MIÉRT VELEM? MIÉRT?😞Hetekig nem ettem, lefogytam 42kg-ra! (Ez tavaly nyár) 😢🥺 Ennek ellenére adtunk egy utolsó esélyt, Edwardka miatt. 🙏🏻 Tudtam, hogy nem lesz már SEMMI a régi! Egyszerűen nekem NEM MENT! KIÁBRÁNDULTAM! 💔 1,5 hónap után azt mondtam NEM BÍROM! ELÉG VOLT! Nem vagyok boldog és SOHA többé mellette nem is leszek már az!💔Elárult! Megalázott számtalanszor! 😢 ELMENT! Aznap már más nővel volt este! 👏🏻Itt tudtam, hogy SOHA TÖBBÉ NINCS VISSZAÚT!💔 SOHA! 💔 Remélem a családja elvesztése árán megtanulta azt,hogy SOHA többet nem követ el ilyen hibát.🙏 (21:00-kor befejezem az írásomat!)

💗Wiwkoo💗 (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,

"1,5 hónap után azt mondtam NEM BÍROM! ELÉG VOLT! Nem vagyok boldog és SOHA többé mellette nem is leszek már az!

Elárult! Megalázott számtalanszor! ELMENT! Aznap már más nővel volt este!

Itt tudtam, hogy SOHA TÖBBÉ NINCS VISSZAÚT! SOHA! Remélem a családja elvesztése árán megtanulta azt, hogy SOHA többet nem követ el ilyen hibát".

Másnap kezdte a forgatást az RTL Klub A konyhafőnök VIP című műsorában, amit nem bírt végigcsinálni, szerinte jobb is volt, hogy rögtön az elején kiesett. Bevallotta, a mai napig sok fájdalommal, sírással és stresszel jár az élete, de most könnyebben viseli, mint amikor a kislányával lett egyedülálló anya, mert időközben megteremtette magának az anyagi biztonságot. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Az első főzős műsoromat másnap kezdtem forgatni...Remegtem az idegtől. NEM BÍRTAM végig csinálni, így jobb volt kiesni. 😢 Lelkileg sem bírtam volna! IDŐ kellett, hogy felálljak! 😢 Mindezeket követte az, hogy a bérelt lakásból kitett 2 gyerekkel,ahogy elhagytam...utána kiszedte a bérelt kocsit alólam!🙋🏼‍♀️ Az, hogy független tudtam lenni, áldozattal járt,mai napig rengeteg fájdalommal-stresszel és sírással jár, pedig ÉN SOHA SENKINEK SEM ÁRTOTTAM! 😢 Én nem láttam a “celebek-hírességek” mögé, mivel jár ez! 🙋🏼‍♀️ Én sosem irigykedtem-féltékenykedtem, ha valakinek több volt vagy jobb élete volt! Mindig felnéztem rájuk és figyeltem-tanultam tőlük, mivel az vitt ELŐRE! Jelenleg is így teszek. 🙏🏻 2 gyerekkel egyedül újra fel kellett állnom... de most könnyebb volt, mert nem függtem senkitől sem és megteremtettem az anyagiakat, ami szabaddá tett. 🙏🏻 Tudom, hogy a családom és a Jó Isten mellettem van és mellettem lesz ÖRÖKRE és segíteni fog az utamon, ahogyan eddig is! 🙏🏻 Számomra SEMMI SEM elítélendő, ha megmarad embernek valaki. Mindig hajtott az akaratom-céljaim-álmaim, ezek után haladok! ♥️ Viszont tudjátok, hogy mit érzek? Sokszor elbújnék a VILÁG elől, ahol senki sem bánt, senki sem lát! 🪐 Ezzel csak azt szeretném mondani, hogyha újra élhetném az életemet, máshogy alakítanám!☝🏻Ha pedig jön egy jobb lehetőség, akkor megfogom LÉPNI! ♥️ Úgy éreztem ezt meg kellett írnom, hogy ez a túl sok teher ami rajtam volt le essen a vállamról! 😞 NEM SAJNÁLATBÓL, egyszerűen csak ki kellett adnom magamból,hónapok óta nyomasztott! ☹️ Viszont hátha erőt adok másoknak, hogy semmi sem LEHETETLEN! 🙏🏻 A sikereimből, családomból merítek erőt a jövőben is. Ezt pedig itt szeretnèm is lezárni.🙋🏼‍♀️INNENTŐL nem szeretnék betekintést engedni semennyire sem a párkapcsolati magánéletembe és óvni szeretnèm teljes mértékben! Nem fogtok látni cikkeket, storykat erről a jövőben! Remélem megértitek! 🙏🏻 KÖSZÖNÖM, hogy vagytok nekem! ♥️🙏🏻 #vasvarivivien

💗Wiwkoo💗 (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,

"Úgy éreztem ezt meg kellett írnom, hogy ez a túl sok teher, ami rajtam volt le essen a vállamról! NEM SAJNÁLATBÓL, egyszerűen csak ki kellett adnom magamból, hónapok óta nyomasztott! Viszont hátha erőt adok másoknak, hogy semmi sem LEHETETLEN! A sikereimből, családomból merítek erőt a jövőben is. Ezt pedig itt szeretném is lezárni" - ezzel fejezte be a vallomást, amihez annyit tett hozzá, hogy a jövőben óvja a párkapcsolatát, abba nem enged betekintést. 

Vasvári Vivien smink nélkül

A VIASAT3 Feleségek luxuskivitelben című műsorának sztárjai a képernyőn és a posztjaikon mindig a legjobb formájukat mutatják, kisminkelve, tökéletes frizurával és csinos ruhákban láthatja őket a nagyközönség. Néhány alkalommal azonban ők is megmutatták, hogy néznek ki természetes valójukban. 

Luxus Vivi több réteg smink nélkül - Így elmennél mellette az utcán

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük