Vasvári Vivien és jóképű párja közös fotón: Spanyolországban nyaralnak a családdal

Vasvári Vivien és párja Spanyolországban romantikáznak.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Vasvári Vivien a hét elején Spanyolországba utazott, kislányáról, Arianáról, aki június végén lett hatéves, a Gibraltár sziklái mellől posztolt egy fotót. 

Nem sokkal később már Marbellából tett ki néhány képet, szerdán pedig Ronda városában jártak. 

Vasvári Vivien párja

A legutóbbi fotóból kiderült, hogy a szőke szépség szerelme is velük van a nyaraláson, Zsigmonddal egy ölelkezős fotót posztolt, amely mellé egy szerelmi vallomást is írt. 

Sok kommentelő megjegyezte, hogy gyönyörű, összeillő párt alkotnak, akiknek ugyanilyen gyönyörű gyermekeik lennének. 

"Vivi, annyira szépek vagytok együtt! Borzasztóan összeilletek, de komolyan! Jó rátok nézni, gyönyörű pár vagytok és sugárzol!"

"Egyszerűen jól álltok egymásnak! A kép magáért beszél! Ettől se több, se kevesebb soha ne legyen!(több azért legyen) Sok boldogságot!" 

A cikk az ajánló után folytatódik

A jóképű üzletembert tavaly egy Mikulás-napi ünnepségen ismerte meg. Február 14-én, Valentin-nap posztolt először a férfiról fotót az Instagram-oldalára. A felvétel Malajziában, közös nyaralásukon készült róluk. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

♥️👫🏼🌹

💗Wiwkoo💗 (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,

Három évvel idősebb a Feleségek luxuskivitelben sztárjánál, és neki is van gyermeke. Februárban Vasvári Vivien annyit mondott még róla, olyan férfi, aki nem fél kimutatni az érzelmeit, és egy küzdelmes válás közepén van. Azt is hozzátette, hogy a magánéletével kapcsolatban nem nagyon fog szerepelni az újságokban, azt megtartják maguknak. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

6.♥️

💗Wiwkoo💗 (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,

Nem is láthattunk róla és Zsigmondról képeket egészen június 6-ig, amikor a féléves évfordulójukat ünnepelték Balatonfüreden egy jachton.

Vasvári Vivien és kisfia édesapja, Szegedi Ferenc válása már a végéhez közeledik. Fecsó a Borsnak  azt nyilatkozta, mindenben sikerült megegyezniük, a tartozását is rendezte az exe felé, aki megjegyezte, hogy barátnőjével, akit szintén Viviennek hívnak, mennyire összeillenek.

Fecsó új párja

Fecsó tavaly ősszel találkozott a 24 éves Kiss Viviennel, de szilveszterig csak felületes volt az ismeretségük, idén találtak egymásra. Első közös fotójukra június végéig várnunk kellett: a negyvenéves híresség annyit írt a fotóhoz, hogy "Szerelem száll a levegőben!" 

Ezt is szeretjük