Fecsó először posztolt gyönyörű barátnőjével közös fotót - Vivi előhozta a romantikus énjét

Fecsó a hétvégéi buliról szerelmével közös fotót posztolt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Június elején derült ki, hogy már Vasvári Vivien exe, Szegedi Ferenc sem szingli. Tavaly ősszel találkozott Kiss Viviennel, de szilveszterig csak felületes volt az ismeretségük, idén találtak egymásra. 

Fecsó annyit árult el róla, hogy Szombathelyen lakik, 24 éves, szép, intelligens, nyugodt lány, akit Vivi 2.0-nak nevez, mert válófélben lévő felesége, Vasvári Vivien Viviként szerepel a telefonjában.  

Fecsó új párja

- Az én habitusom olyan, hogy márpedig én szeretem, ha mellettem hosszú ideig egy fiatal, friss, vagány csaj van. Meg lehet érte kövezni, de nekem ez az életfilozófiám. (…) Vivi nagyon vagány csaj, például lovagol, díjugrató. Én nem merek megközelíteni egy ilyen állatot, míg ő képes rá felülni és átugratni egy olyan akadályt, aminek a tetejét alig látom - mesélte június közepén a Reggeliben 16 évvel fiatalabb barátnőjéről.  

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Love is in the air! ‘#raqpart #fecso

Fecsó - Szegedi Ferenc (@szegedifecsofficial) által megosztott bejegyzés,

Fecsó és új párjának közös fotójára június végéig várnunk kellett: a negyvenéves híresség annyit írt a fotóhoz, hogy "Szerelem száll a levegőben!" A fekete szépséget a családjának és a barátainak is bemutatta. 

A cikk az ajánló után folytatódik

- Mindenki nagyon aranyos volt, kedvesen fogadtak. Fecsó barátaival egy kerti partin voltunk a hétvégén, utána pedig buliztunk a belvárosban, ott készült a fotó is. Az összes rózsát megvette nekem, és bár korábban is meglepett virággal, az, hogy most majdnem hatvan szállal mentem haza, szinte hihetetlen volt - mesélte Vivi a Blikknek

Én sem gondoltam volna magamról, hogy egyszer én leszek a rózsalovag

- tette hozzá Fecsó. 

A szépségversenyen is indult nő azt is elárulta, kapcsolatukat nem befolyásolta, hogy kiálltak a nagy nyilvánosság elé. Össze még nem költöztek, de egy közös munka miatt júniusban egy hetet Fecsónál töltött, az ideiglenes együttélés pedig jól sikerült. 

fecso-baratnoje
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Végre megtapasztaltuk, milyen is lenne együtt élni, és minden zökkenőmentesen zajlott. Ő készítette a reggelit, én a vacsorát, és külön öröm, hogy nem kellett sehova rohanni, egymás mellett ébredtünk, csak kettőnkre koncentrálhattunk - osztotta meg a napilappal. 

Nyári Dia párja

A színésznő igazán szerencsésnek mondhatja magát, hiszen nagyon fiatalon, 22 éves korában megtalálta a nagy Őt. Párja, az MTVA sportriportere, Kovács Dániel olyan jóképű, mint egy hollywoodi sztár. 2016-os megismerkedésük után nem sokkal, 2018 júliusában első gyermekük, Zétény is világra jött.

Ezt is szeretjük