Kiderült, mi Vasvári Vivien véleménye Fecsó új párjáról - Ezt mondta a barna szépségre
Fecsó elárulta, miért éppen Kiss Vivienért intett búcsút a szingliségnek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szegedi Ferenc szerette volna még egy ideig titkolni, hogy új barátnője van, egy héttel ezelőtt csak szűkszavúan megerősítette, hogy már nemcsak válófélben lévő felesége, Vasvári Vivien talált párra, hanem ő is. Az RTL Klub reggeli műsorának mai adásában már szívesen mesélt arról, mi fogta meg a gyönyörű, barna hajú választottjában. 

Fecsó azt is elárulta, hogyan reagált kisfia édesanyja az új barátnőjére, és neki mi a véleménye Vasvári Vivi új szerelméről. 

Fecsót ez fogta meg új barátnőjében

Ősszel ismerkedtek meg, de akkor még csak felületes volt a kapcsolatuk, párszor találkoztak, pár hónappal később kezdett komolyabbra fordulni. Kiss Vivien már bemutatta a szüleinek Fecsót, fordítva ez még nem történt meg, de a negyvenéves üzletember kisfiával, Edwarddal, aki heti három napot tölt az édesapjánál, már sokszor találkozott. 

- Edward nagyon szereti, kapott már tőle traktort, kombájnt, az összes mezőgazdasági gépet megkapta már - mesélte a férfi a Reggeliben

szegedi-ferenc-fecso-edward
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Fontos is, hogy jól kijöjjön vele, mert Fecsónál számításba sem jöhet olyan nő, aki nem szimpatizál a kisfiával, és azt sem tűri, hogy valaki rosszat mondjon Edward édesanyjára. Vasvári Vivien és Kiss Vivien még nem találkoztak, de a Feleségek luxuskivitelben sztárja már véleményt alkotott az utódjáról, Fecsó pedig párszor találkozott a szőke sztár új párjával, Zsigmonddal.  

Aranyos volt, azt mondta, szerinte illik hozzám. 

Egyszer-kétszer találkoztam vele, nekem szimpatikus. Szurkolok nekik. Mi még nem váltunk el hivatalosan, de mindkettőnk számára megfelelően már minden le van fektetve papíron - árulta el a mai adásban. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Fecsó a Fókuszban mesélt bővebben arról, mi fogta meg a 16 évvel fiatalabb Kiss Vivienben, akinek az öccse először magázta. Azt mondta, azon kívül, hogy tökéletesen néz ki, és jók a belső tulajdonságai, neki más elvárása nincsen egy nővel szemben. Választottja Szombathelyen lakik, 24 éves, szép, intelligens, nyugodt lány, akit Vivi 2.0-nak nevez. 

szegedi-ferenc-fecso-uj-baratnoje
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Az én habitusom olyan, hogy márpedig én szeretem, ha mellettem hosszú ideig egy fiatal, friss, vagány csaj van. Meg lehet érte kövezni, de nekem ez az életfilozófiám. (…) Vivi nagyon vagány csaj, például lovagol, díjugrató. Én nem merek megközelíteni egy ilyen állatot, míg ő képes rá felülni és átugratni egy olyan akadályt, aminek a tetejét alig látom.  

szegedi-ferenc-fecso
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Barátnője számára a hirtelen jött sajtóérdeklődés új dolog, de szerinte intelligens annyira, hogy kezelni tudja. Heti szinten két-háromszor találkoznak, és összeköltözésről egyelőre még nincs szó, de ha a közös élet szóba kerül, mindketten egy családi házban gondolkodnak. Fecsónak van a Római-parton egy telke, oda szeretne építkezni, mert nagyon megszerette a környéket.

- Nagy érzelmekről nem akarok beszélni, nem akarok nagy szavakat használni a kapcsolatunkra. Majd meglátjuk, Az élet úgyis felülír mindent. 

Lola jóképű párja

Lola és párja, Norbi két éve alkotnak egy párt, de a férfi már tíz évvel ezelőtt beleszeretett az énekesnőbe. Akkor írt is neki az iWiWen, de nem kapott választ a levelére. Pár évvel később hangmérnökként megkapta a sztár telefonszámát is, de Lola nem vette fel a hívásait. Nyolc évbe telt, mire egy fellépésen összehozta őket a sors.

Ezt is szeretjük