Radics Gigi szerelmes fotót posztolt párjával - Áron egy titkot is elárult
Radics Gigi már az első pillanatban tudta, hogy Áron lesz az igazi.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Radics Gigi gyönyörű kismama, szerinte nagyon jól is viseli a terhességet. Az elején még sokat émelygett, és nagyon fáradékony volt. Párjával éppen Amerikában voltak, amikor megjegyezte: szerinte vagy beteg, vagy terhes.

A Családvarázsban azt mesélte, amikor ezt a mondatot kimondta, figyelte Áron arcát, de nem látta úgy, hogy megrémült volna. Talán azért sem, mert egy éve tartó kapcsolatukban már szóba került köztük a gyermekvállalás témája. A 23 éves sztár mindig is azt tervezte, fiatal anyuka lesz, kedvese pedig minimum két, de inkább három gyereket szeretne.

Radics Gigi és párja

- Az előző párkapcsolataim mindig valahogy úgy alakultak, hogy a beszélgetés, a kommunikáció kimaradt. Ez volt mindig a legnagyobb problémája a kapcsolataimnak. Amikor jött Áron, valahogy azonnal éreztem, hogy ez nagyon más lesz - vallotta be a műsorban az énekesnő.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

❤️❤️❤️ #családvarázs #loveofmylife @mikus_aron_

Gigi Radics (@gigiradics) által megosztott bejegyzés,

- Nagyon imponál Gigi tehetsége, meg az, hogy művész. Ez fantasztikus, valószínűleg ezért is tudunk ennyit beszélgetni, ezért értjük meg egymást. Nagyon melegszívű, és nagyon családias a vele való együttlét. Sosem érzem magam feszültnek, nem kell neki megfelelni, teljes értékű partner - mondta Mikus Áron, aki a Családvarázsban egy titkot is elárult. 

Tervezem Gigi kezét megkérni nemsokára. Ez természetesen titok. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Az énekesnő fellépései elmaradnak, de zeneileg aktív, nap mint nap új dalokat ír, de szobrászművész szerelme sem tétlenkedik. 

- Mostanában az ország minden pontján restaurálok. Ezek homlokzati restaurációk. Maga a szobrászat Tatához köt - mesélte. 

radics-gigi
Fotó: Családvarázs

 A kismama már tervezgeti a babaszobát, utánanézett babakocsiknak, de az anyukája tanácsára megvárja a hetedik hónapot, csak utána kezd el vásárolni babaholmikat. Azt a múlt héten osztotta meg az olvasókkal, hogy októberre várja a kicsit, aki kislány lesz, a nevét is elárulta

Radics Gigi látványos átalakulása

Radics Gigit a 2012-es Megasztárban, amit meg is nyert, már vékonyan ismerhettük meg, pedig a tehetségkutató előtt, kamaszként még más volt az alakja. Összesen húsz kiló felesleg volt rajta, ami bizony a szervezetét is megterhelte. Elhatározta, hogy ez így nem mehet tovább, ezért még kislányként életmódot vált.

Ezt is szeretjük