Duci kislányból az ország egyik legdögösebb énekesnője lett - Fotókon a látványos változás
Radics Gigi húsz kilótól szabadult meg egy év alatt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Radics Gigit a 2012-es Megasztárban, amit meg is nyert, már vékonyan ismerhettük meg, pedig a tehetségkutató előtt, kamaszként még más volt az alakja, összesen 20 kiló felesleg volt rajta, ami bizony, a szervezetét is megterhelte. Már kislányként elhatározta, hogy ez így nem mehet tovább, ezért életmódot vált.

Egy év kemény küzdelmet jelentett a fogyókúrája, de a befektetett munka végül meghozta a gyümölcsét, hiszen gyorsan olvadtak le a kilók az énekesnőről.

- Köztudott, hogy kislányként duci voltam. A karrierem érdekében fejben kellett eldöntenem, hogy életmódot váltok. Ebben a szüleim nagyon sokat segítettek. Nálunk vidéken a szívélyes vendéglátás a divat, mindennap volt alkalom az evésre. Miután eldöntöttem, hogy nem eszem több töltött káposztát, lecsökkentettem az édességadagot is, elhagytam a fehér kenyeret, és sportolni kezdtem - emlékezett vissza a Best magazinnak a 22 éves énekesnő.

Bevallása szerint sokszor sírt, és fel akarta adni az egészet, ennek ellenére sikeresen lefogyott, mára pedig ő lett az egyik legdögösebb énekesnő Magyarországon, szexisebbnél szexisebb képeket tölt fel magáról a közösségi oldalaira, látszik, hogy remekül érzi magát a bőrében.

Képes összeállításunkban te is megnézheted Radics Gigi látványos átalakulását.

Ezt is szeretjük