100 kiló és narancsbőrös - A magyar modell bikinis fotóit mégis imádják
Sirokai Diána bikinis fotóiért odáig vannak a férfiak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sirokai Diánát már közel 700 ezren követik Instagram-oldalán, minden fotójához számtalan pozitív kommentet kap, hogy mennyire dögös nő, pedig a magyar plus size modell alakja egyáltalán nem hibátlan, de ő ezt nem is bánja. Bátran vállalja, és meg is mutatja narancsbőrös és striás testét.

A 22 éves modell a Mokkában kifejtette, hogy szerinte sok nő nem elégedett a külsejével, ez a magyar nőkre kifejezetten igaz. Pedig akkor lesz önbizalma az embernek, ha elfogadja önmagát. Ez természetesen neki se ment egykönnyen.

- Régen nem mertem elmenni strandra. Tök jó családi élményeket simán kihagytam, mert úgy gondoltam, hogy "úristen, én kövér vagyok, nem megyek sehova" - emlékezett vissza a nehéz korszakára.

Csúfolták is korábban, ám megelégelte a sok bántást és önmarcangolást, megfogadta, hogy többet nem figyel arra, hogy ki mit mond, helyette elfogadja önmagát, és megszereti a testét. Azóta pedig nincs megállás számára, Instagram-oldalára rendszeresen tölt fel magáról szexibbnél szexibb képeket, van, hogy merész ruhákban, máskor pedig apró bikiniben mutatja meg telt idomait. "Gyönyörű vagy", "bombázó", "bárcsak hozzám jönnél feleségül" - írták neki a rajongói.

Képes összeállításunkban megnézheted Sirokai Diána legszexibb fotóit, amelyeken nem takargatja a bőrhibáit.

Ezt is szeretjük