Mohamed Fatima büszke telt idomaira - Plusz kilókkal lett igazán dögös
Mohamed Fatima a zenélés mellett sikeres plus size modellként is dolgozik.

mohamad fatima cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mohamed Fatima 1997-ben, 16 évesen robbant be a magyar popéletbe, mint a Fekete Vonat énekesnője. Az együttes felbomlása után az énekesnő Londonba költözött, és 2012-ig civilként dolgozott ott. Visszatérte után szerepelt a Voice című műsorban és A Dalban is. Megjelent szólólemeze, és énekesnői pályája ma már ismét felfelé ível.

Még angliai tartozódása alatt döntött úgy, hogy orvosi segítséggel szabadul meg súlyfeleslegétől. Gyomorgyűrűt ültettek be neki, aminek hatására 150 kilóról 78 kilóra fogyott. A látványos átalakulásnak nagy ára volt: Fatima egészsége megromlott, haja erősen hullott. Magyarországi első szereplései alkalmával már arról beszélt, megbánta a beavatkozást, ezért rövidesen jó pár kilót visszaszedett. Mára megkedvelte telt idomait, nem akar megfelelni az általános elvárásoknak. Ebben világhírű rokona, Sirokai Diána is segített, akinek példáját követve a zenélés mellett Fatima is plus size modellként kezdett el dolgozni.

Fehérneműs képeket nem készíthetnek róla, azonban nőies ruháiban a 34 éves Fatima így is meggyőzi a követőit, hogy érdemes mindenkinek elfogadni a természetes adottságait. Alábbi összeállításunkban összegyűjtöttünk néhány képet, mely a fentieket bizonyítja.

Ezt is szeretjük