Közel 100 kilót fogyott - Mohamed Fatima bombasztikusan néz ki friss fotóin
Mohamed Fatima nem csak a gyomorgyűrűvel fogyott ennyit.

fatima-cover-uj
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mohamed Fatima nyíltan vállalja, hogy pár évvel ezelőtt gyomorgyűrűt tetetett be, ami nagyban hozzájárult látványos fogyásához, de a FEM3 Élet-Forma című műsorában azt hangsúlyozta, egyedül a beavatkozás kevés lett volna. 

Mohamed Fatima 95 kilót fogyott

- Nagyon sok fogyókúrával és diétával próbálkoztam - több-kevesebb sikerrel. Ezek valószínűleg azért nem voltak hatékonyak, mert nem álltam rájuk készen. Mindig magabiztos ember voltam, akkor is, amikor volt rajtam x kiló felesleg. Mint nőt nem zavart a túlsúlyom, aztán amikor már igen, nem segítettek a fogyókúrák. Akkor döntöttem a gyomorgyűrű mellett - mesélte a műsorban.

Körülbelül hat-hét évvel ezelőtt szánta rá magát a beavatkozásra. A műtét után egy hétig csak innia szabadott, akkor kapásból hat kilót adott le. 

- A gyomorgyűrű nem garancia arra, hogy valaki le fog fogyni, ez egy nagyon nagy tévhit. Példának ismert embereket is tudnék mondani. Én 95 kilót adtam le a gyomorgyűrűnek köszönhetően, de kellettem hozzá én is, sportoltam - mondta a 35 éves énekesnő,  aki egy teltkarcsú nőket megcélzó ruhamárka arca lett. 

Ezt is szeretjük