Radics Gigi pocakja már ilyen nagy - Elárulta a baba nemét is
Radics Gigi elárulta, kislánya vagy kisfia születik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Radics Gigi halványkék ruhában látható egyre gömbölyödőbb pocakjával a Story magazin címlapján. Azt gondolhatnánk, hogy kisfiút hord a szíve alatt. Az énekesnő maga is úgy képzelte, első gyermeke fiú lesz, aki majd védelmezi a kishúgát. 

Várandóssága felénél azonban biztos, hogy kislánya lesz, aki már ficánkol, és akivel októberre van kiírva. 

Radics Giginek kislánya lesz

Hamar megbarátkozott a gondolattal, a környezete is azt sugallta, hogy kislányt vár, a párja, Áron is úgy érezte, lányos apuka lesz, és nagyon örült, amikor az énekesnő az ultrahangvizsgálat után közölte vele a nagy hírt. 

A 23 éves sztár élvezi a várandósságot, és örül annak, hogy egyre gömbölyödő pocakjában a pici már mozgolódik. 

- Hihetetlen, hogy napról napra mennyit nő a pocakom, alig hiszem el, amit látok, amikor magamra nézek. Rendszeresen kommunikálok a lakójával, és az is előfordult már, hogy úgy éreztem, válaszol. A minap mondtam neki, hogy ha hall, rúgjon egyet, és talán csak véletlen egybeesés, de rúgott is. Ekkor örömömben mondtam neki, hogy nagyon szeretem, és ekkor megint rúgott egyet - mesélte a hetilapnak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A baba édesapjával is megosztja ezeket az örömteli pillanatokat, de Áronnak csak kétszer sikerült éreznie a pici mozgolódását. Radics Gigi szerint elképzelhető, hogy a kislányukat megnyugtatja az apukája közelsége, ezért nem ficánkol neki. Párja lelkes apuka, beszél a gyerekéhez, és gyakran simogatja szerelme babapocakját.

A világjárvány miatt a fiatal szobrász sok vizsgálaton nem vehetett részt, csak az utóbbi egy-kettőn, de az énekesnő reméli, hogy az októberre kiírt szülésen ő is részt vehet. Már nevet is választottak: Bella Szofiának fogják hívni első gyermeküket. 

- Gyakran álmodozom, miként fog kinézni a kislányunk. Örülnék, ha az én nagy szemeimet örökölné Áron gyönyörű, zöld színű tekintetével. Biztos jó gyerek lesz, mert az apja jó és nyugodt természetű ember, akárcsak én. Szeretném, ha a kettőnk kedvessége, jókedvű cserfessége öröklődne. Remélem, hogy idősebb korában nem lesz engedetlen és makacs a lányunk. Már előre féltem őt - árulta el a kismama. 

Radics Gigi édesanyja

Az énekesnő csak ritkán posztol az édesanyjáról vagy az anyukájával közös fotót. Most Radics Tamásné, Bea születésnapján kivételt tett. 

Ezt is szeretjük