Fecsó is kiteregette a szennyest - Leírta, miért csalta meg Vasvári Vivit

Szegedi Ferenc is megírta a saját verzióját arról, miért ment tönkre a házassága Vasvári Viviennel.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vasvári Vivien hét hónap után úgy érezte, ki kell írnia magából, miért ért véget valójában a házassága Szegedi Ferenccel. Az Instagram-oldalán arról számolt be, hogy kapcsolatuk négy éve alatt Fecsó sokszor megcsalta, még akkor is, amikor a kisfiukkal volt várandós. Hogy Edward családban nőjön fel, sok mindent eltűrt, emellett jó darabig nem is akart hinni a pletykáknak, miszerint a párja hűtlen hozzá. 

Összeházasodtak, de a helyzet nem változott, Fecsó rengeteget bulizott és csajozott. Amikor már bizonyítékként egy videót is kapott férje hűtlenségéről, kidobta, majd egy hónap múlva megpróbálták újra együtt, de Vasvári Vivien másfél hónapig bírta, aztán végleg véget vetett a kapcsolatuknak.  

Fecsó is megírta a saját verzióját

Vasvári Vivi Insta-posztjai után Fecsó is kiteregette a családi szennyest: azt írta, eddig tiszteletben tartotta gyereke anyjával kötött egyezségüket, miszerint nem tárják a nyilvánosság elé válásuk okait, de ha Vivi ezt az "álkínlódásával" felrúgta, akkor leírja a saját verzióját. Szerinte a fia anyjának posztjai azt bizonyítják, hogy nem bír konfliktus nélkül élni: ő már csak tudja, hisz éveken keresztül ebben a folytonos feszültségkeltésben élt. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sokan kérdezhetitek, hogy miért most teszem? ! Mert eddig Én tiszteletben tartottam Vivivel tett közös megegyezésünket, hogy a válásunk okait nem tárjuk a nagy nyilvánosság elé! Most is csak azért teszem, hogy ha már így kikerült, meghallgassátok a másik oldalt is. Bár nem értem, mit akart ezzel, a mostani helyzetben az embereket pont nem az álkínlódása fogja meghatni. Kivéve persze a gondosan kiválogatott kommentelőit.. A mostani kirohanása is jó példa arra, hogy egyszerűen nem bírja konfliktus nélkül. Élete a folytonos feszültség keltés. Ebben éltünk több éven keresztül. Most lehet, hogy mindenki a végét látja, hogy FECSÓ megcsalta VIVIT! De ehhez a ponthoz be kell, hogy valljuk kellett a másik fél is. Minden hűtlenséghez vezető úthoz két fél kell. Ezt mondtam neki is, ok-okozat.. Vivit tényleg egy szerethető jó anyának tartom. De egyik pillanatról a másikra úgy megváltozik, hogy egy hisztis, parancsolgató tűzokádó sárkány lesz belőle. Mai napig nem tudom, hogy ezt mi váltja ki, de talán ezzel ő maga sincs tisztában. Vivit felkaroltam, Vivit mindenben támogattam, Vivit mindenben segítettem és tiszteltem, ahogy egy férjtől elvárható. Ellenben tőle sokszor ezt a támogatást nem éreztem irányomba. Folyton csak problémája volt. Elismerem és gratulálok egyébként a sikereihez, de ne felejtsük el, hogy ez a sárkány hosszú ideig az én hátamon repült. Igen, megcsaltalak Vivi, nem vagyok rá büszke! Bocsánat érte ismételten. Nyílván ez nem ment fel, de csak egy "orrfújás" volt, null érzelemmel. Nem vagyok rá büszke, de megtörtént, nyílván nekem is sok hibám van. Amúgy meg ezt meg is bocsátottad, nem ezért lett vége, barmit is állítasz. Sokáig szerettelek, tiszteltelek, akkor hűséges is voltam, de az a nagyon rossz parancsolgatós, alpári stílusod, ami sajnos sokszor előjött, kiábrándított. Ez vezetett a végéhez is.. Kívánom, hogy boldog legyél az új "szerencséssel", mert az édes-mosolygós kisfiúnk érdeke is, hogy kigyensúlyozott családban nőljön fel.

Fecsó - Szegedi Ferenc (@szegedifecsofficial) által megosztott bejegyzés,

Fecsó szerint minden hűtlenséghez két fél kell: azt írta, valóban megcsalta a párját, amire nem büszke, bocsánatot kér érte ezúton is, de számára egyrészt a megcsalás érzelemmentes volt, mint egy orrfújás, másrészt Vivi megbocsátotta, úgy véli, nem ezért lett vége a házasságuknak. Annak, úgy véli, a párja parancsolgatós, alpári stílusa vetett véget, az ábrándította ki. 

"Vivit tényleg egy szerethető jó anyának tartom. De egyik pillanatról a másikra úgy megváltozik, hogy egy hisztis, parancsolgató tűzokádó sárkány lesz belőle. Mai napig nem tudom, hogy ezt mi váltja ki, de talán ezzel ő maga sincs tisztában.

Igen, megcsaltalak Vivi, nem vagyok rá büszke! Bocsánat érte ismételten. Nyilván ez nem ment fel, de csak egy "orrfújás" volt, null érzelemmel. Nem vagyok rá büszke, de megtörtént, nyilván nekem is sok hibám van. Amúgy meg ezt meg is bocsátottad, nem ezért lett vége, barmit is állítasz.

Sokáig szerettelek, tiszteltelek, akkor hűséges is voltam, de

az a nagyon rossz parancsolgatós, alpári stílusod, ami sajnos sokszor előjött, kiábrándított. Ez vezetett a végéhez is...

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Az üzletember arról is írt, hogy mindenben támogatta Vasvári Vivit, de ezt fordítva nem érezte. Elismeri az exe sikereit, de szerinte azokat az ő hátára támaszkodva érte el.  

"Vivit felkaroltam, Vivit mindenben támogattam, Vivit mindenben segítettem és tiszteltem, ahogy egy férjtől elvárható.  Ellenben tőle sokszor ezt a támogatást nem éreztem irányomba. Folyton csak problémája volt. Elismerem és gratulálok egyébként a sikereihez,

de ne felejtsük el, hogy ez a sárkány hosszú ideig az én hátamon repült.

vasvari-vivi-fecso
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

Sorait azzal zárta, hogy ironikusan sok boldogságot kívánt volt párjának az új szerelmével, mert azáltal a közös fiuknak van esélye arra, hogy harmóniában nő fel. 

"Kívánom, hogy boldog legyél az új "szerencséssel", mert az édes-mosolygós kisfiúnk érdeke is, hogy kiegyensúlyozott családban nőjön fel."

Vasvári Vivien és Fecsó kisfia

Vasvári Vivien és Fecsó kisfia, Edward, vagy ahogy rajongóik hívják, Kisfecsó egyre édesebb, ahogy nő. Huncut mosolya egyesek szerint egy az egyben olyan, mint édesapjáé. A kisfiú 2018. április 22-én látta meg a napvilágot Amerikában. Bár a szülei útjai különváltak, mindkettejüknek az a legfontosabb, hogy a gyermekük emiatt semmiben ne szenvedjen hiányt. 

Ezt is szeretjük