Vasvári Vivit a párja smink nélkül és lenőtt hajjal is szereti - Most nem a divatozás az első
Vasvári Vivien szerint most nem a divatozás, fodrászhoz és körmöshöz rohanás a legfontosabb.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Vasvári Vivien Valentin-nap mutatta meg a párját, Zsigmondot, akivel tavaly, egy Mikulás-napi ünnepségen ismerkedett meg. Február elején Malajziában romantikáztak, most pedig azt nyilatkozta, ha a koronavírus-járvány miatt kijárási tilalmat rendelnek el, gyerekeivel együtt odaköltözik szerelméhez. 

"Azért is döntöttünk úgy, hogy mi cuccolunk hozzá, mert nekem túl kicsi a lakásom ahhoz, hogy kényelmesen ellegyünk. De mindegy is hogy hol, a lényeg, hogy együtt legyünk!" - mondta a Hot! magazinnak.

Vasvári Vivi most nem divatozik

A szőke szépség számára fontos, hogy a rendkívüli helyzetben segíthessen, ahogy tud. Szerinte nemcsak pénzzel, de idővel és energiával is sokat lehet segíteni. Múlt hétfőn például a Szent László Kórházba több ezer doboz joghurtot, tejet és sajtkrémet vitt egy alapítványon keresztül. Azóta is szállítanak tejtermékeket időseknek, betegeknek, szegény családoknak. 

A Feleségek luxuskivitelben szőke bombázója máskor mindig kisminkelve, divatos ruhában és tűsarkúban mutatkozott, de az utóbbi hetekben nem divatozott, szerinte a jelen helyzetben praktikusabb a kényelmes ruha és a sportcipő, emellett a smink sem fontos.

- Szerencsére a párom, Zsigmond smink nélkül és mackónadrágban is szeret, ugyanis többnyire így mutatkozom előtte is - árulta el a hetilapnak, és azt is hozzátette, az sem zavarja, hogy kezd lenőni a haja és a körme. 

- Most ez van, el kell fogadni! A külsőségek miatt nem esem kétségbe, van egy normális értékrendem, nem létszükséglet, hogy fodrászhoz, kozmetikushoz szaladgáljak. És mivel igényes nő vagyok, tudom, hogy maradjak vonzó a szerelmem számára a karantén ideje alatt is - véli a 29 éves sztár. 

Persze az is nagy előny, hogy az egyik végzettsége szerint manikűrös és pedikűrös, emellett pedig sok házi praktikát ismer. 

Vasvári Vivien smink nélkül

A VIASAT3 Feleségek luxuskivitelben című műsorának sztárjai a képernyőn és a posztjaikon mindig a legjobb formájukat mutatják, kisminkelve, tökéletes frizurával és csinos ruhákban láthatja őket a nagyközönség. Néhány alkalommal azonban ők is megmutatták, hogy néznek ki természetes valójukban. 

Ezt is szeretjük