Ő Gyuricza Dóri szép nővére: elképesztően hasonlítanak egymásra
Gyuricza Dóri nővérét is eljegyezték, így rövid ideig egyszerre menyasszonyok.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Gyuricza Dórát a 2019-es Konyhafőnökben ismerhették meg a nézők, de akkor került igazán reflektorfénybe, amikor kiderült, hogy a gasztrovetélkedőből való kiesése után randizni kezdett Rácz Jenővel.

A sztárséf tavaly augusztusban jegyezte el szerelmét. 2020 őszén szerepeltek az RTL Klub Nyerő Páros című vetélkedőjében, amit meg is nyertek. Gőzerővel készülnek az esküvőre, július 12-én már lánybúcsún készült fotókat nézegethettük az Instagramon.

Gyuricza Dóra testvére

Kedden Gyuricza Dóri azt az örömhírt is megosztotta, hogy testvérét is eljegyezték, rövid ideig egyszerre menyasszonyok. "Elkeltek a lányok. Csak kis ideig vagyunk egyszerre menyasszonyok. Hatalmas a boldogság a családban" – újságolta az Instagram-oldalán, ahol már több mint 100 ezer követője van.

Gyuricza Dóri nem csak influenszer, nővérével PollynPikto néven 2018 novemberében YouTube-csatornát indítottak. "Ismeritek a @pollynpikto Youtube-csatornánkat? Már több mint 2 éve, hogy a drága nővérem @pikto33 és én gyártjuk nektek a tartalmakat, sok-sok szeretettel és humorral fűszerezve. Találtok nálunk párkapcsolati és szexuális tanácsokat, edukatív tartalmakat, hogy hogyan szeresd meg magad, és bizony meséltünk nektek saját szorongásunkról és fájdalmainkról is" – írta Dóri 2020 novemberében.

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire hasonlít egymásra Gyuricza Dóri és nővére.

Ezt is szeretjük