Rékasi Károly titkos esküvője: Pikali Gerda mesés csipkeruhában ment feleségül a színészhez
Rékasi Károly kilenc év után titokban feleségül vette Pikali Gerdát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rékasi Károly és Pikali Gerda titokban összeházasodtak: esküvőjük helyszíne a budai Vár volt, egy ódon épületek között megbújó házasságkötő teremben mondták ki a boldogító igent. 

A Hot! magazinnak azt nyilatkozták, azért esett a választásuk erre a romantikus helyszínre, amit igazi ékszerdoboznak tartanak, mert a kapcsolatuk kezdete óta sokat jártak ide, a pandémia ideje alatt pedig szinte egyedül élvezhették a történelmi utcácskákat. 

Rékasi Károly és Pikali Gerda esküvője

"A Vár a mi Párizsunk" - mondták, és az is elárulták, szertartásukká vált, hogy minden alkalommal betérjenek a híres Ruszwurm cukrászdába egy krémesre és egy kávéra. 

Kilenc évvel ezelőtt a József Attila Színházban találkoztak először, amikor szerepet kaptak a Feketeszárú cseresznyében. A színpadon kívül nem is váltottak sok szót egymással, de ahogy a premier lassan közeledett, Rékasi Károly úgy érezte, Pikali Gerda talán nem véletlenül van ott. Közben lezárult a színész életének egy szakasza, és kolléganőjével is elkezdtek egy-egy mondatot váltani a színpadra lépés előtt. 

- Aztán volt egy pillanat, mondhatjuk úgy, egy rebbenésnyi idő, amikor megcsókoltuk egymást. Kilenc éve, december 30-án így kezdődött a mi történetünk - mesélte az 58 éves színész a hetilapnak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

A november 15-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A harmadik évfordulójuk után a színész kis híján tragikus motorbalesetet szenvedett, Pikali Gerda pedig minden napot szerelmével töltött a kórházban. A gyógyulás hosszú és fájdalmas volt: 26 hónapig tartott, a színész kilenc műtéten esett át. 

Soha nem éreztem olyan törődést és szeretetet, mint amit tőle kaptam és kapok a mai napig. Szeretem!

- vallotta meg a magazinnak Rékasi. 

Korábban mindketten éltek már házasságban, sokáig nem is gondoltak arra, hogy hivatalosan is összekössék az életüket, de amikor Sorrentóban egy kirakatban megláttak egy csodás gyűrűt, az üzletben pedig kiderült, hogy az egyedi, egy méretben, kézzel készült darab pont ráillett Pikali Gerda ujjára, megvették, majd tovább sétálva a színész megkérte szerelme kezét. 

Az esküvőjükön mindketten nagyon elegánsak voltak. A 43 éves színésznő két évtizede hűséges Joó Beatrix divattervezőhöz, számos partin, operabálon és egyéb rendezvényen viselte a kreációit, így nem volt kérdés, hogy a Sentiments Szalonból választ menyasszonyi ruhát.  

- Amikor felpróbáltam ezt a költeményt, olyan volt, mintha egyenesen nekem készítették volna. Pont jó volt, és álomszépnek tartottam. Finom és elegáns, mégis extravagáns. Imádom - mondta Pikali Gerda a hófehér, uszályos csipkeruháról, amiben feleségül ment Rékasi Károlyhoz. 

Rácz Jenő és Gyuricza Dóra esküvője

Rácz Jenő és Gyuricza Dóra A Konyhafőnök 2019-es tavaszi évadában szeretett egymásba. Július utolsó napján, a szeretteik körében fogadtak örök hűséget egymásnak. A menyasszony egy törtfehér alapon hófehér csipkével díszített, sellő fazonú ruhában mondta ki a boldogító igent. Földig érő fátylat és ékszerként csak fülbevalót és hajdíszt viselt. 

Ezt is szeretjük