Szabó Győző és Rezes Judit esküvői fotója: 17 év után házasodtak össze
Szabó Győző és Rezes Judit 17 együtt töltött év, két gyermek és hét év jegyesség után házasodott össze augusztus végén.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szabó Győző és Rezes Judit 17 éve alkot egy párt, hét évvel ezelőtt jegyezték el egymást, de az esküvővel múlt péntekig, 2021. augusztus 27-ig vártak. 

A Hot! magazinnak azt mondták, úgy érezték, ha most nem kelnek egybe, a munkáik miatt egy újabb évet csúszik a ceremónia, ezt pedig nem szerették volna, mert már így is több fontos családtag nem lehetett jelen: négy évvel ezelőtt a színésznő édesapja hunyt el, tavaly pedig a színész édesanyja. 

Szabó Győző és Rezes Judit esküvője

Rezes Judit édesanyja és 98 éves nagymamája határtalanul boldog volt a családias, meghitt hangulatú, mindössze három hét alatt megszervezett esküvőn, amit Mádon, a festői tokaji borvidéken tartottak. Körülbelül ötven vendég vett részt rajta: a családtagok és néhány ismert barát, így többek között Pelsőczy Réka, Fekete Ernő, Molnár Áron vagy Rajkai Zoltán is. 

Amikor elhatározták, hogy egybekelnek, Rezes Judit elkezdett futni járni, Szabó Győző pedig edzeni, így olyan formába hozták magukat, amilyet életük nagy napjára szerettek volna. A színész a ruháját Maár Róbert divattervezővel közösen álmodta meg. 

- Koncepció volt, ha Judit hófehérben van, akkor én egy elegáns, hosszú, fekete ingben legyek, hiszen így vagyunk mi a tűz és a víz, a jin és a jang - mondta a hetilapnak az 51 éves sztár. 

- Már tavaly ősszel kinéztem a ruhámat, amely ugyan ünnepélyes, ám egyszerű szabású. Akkor azonban a pandémia miatt el kellett halasztanunk az esküvőt. Azóta eltelt egy év, ma már talán picit másmilyet viseltem volna, de így volt minden tökéletes - vette át a szót a 44 éves színésznő. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Külön engedélyt kellet kérniük, hogy a kiszemelt napon egybekelhessenek, a jogszabályok szerint ugyanis az esküvő előtt 31 nappal be kell jelenteni az igényt, a színészpárnak viszont csak 27 nappal korábban jutott eszébe, hogy összeházasodnak. Rezes Judit ügyvéd bátyja írta meg a kérvényt, a mádi jegyző pedig jóindulatú volt, így nem volt akadálya, hogy a tervezett napon esküdjenek meg. 

Rezes Judit és Szabó Győző 2019 decemberében a Seveled című film premierjén.
Rezes Judit és Szabó Győző 2019 decemberében a Seveled című film premierjén.
Fotó: Femina/Csabai Kristóf

A sietség miatt a templomi esküvőre felkészítő beszélgetéseket online, videóbeszélgetésben tartották meg, és Rezes Judit unokatestvére volt a lelkész, aki összeadta őket. A polgári szertartást a Mádi Udvarházban tartották. Az esküvőn természetesen Szabó Győző 24 esztendős lánya, Bori és a pár fiai, a tízéves Misi és a 2019 márciusában született Gazsi is részt vettek - utóbbi keresztelőjét is ekkor tartották, mert tavaly a pandémia miatt erre nem volt lehetőségük.

Rékasi Károly és Pikali Gerda esküvője

Rékasi Károly és Pikali Gerda kilenc év után titokban összeházasodtak: esküvőjük helyszíne a budai Vár volt, egy ódon épületek között megbújó házasságkötő teremben mondták ki a boldogító igent. A menyasszony Joó Beatrix divattervezőtől, a Sentiments Szalonból választott egy hófehér, uszályos csipkeruhát.  

Ezt is szeretjük