A Dancing with the Stars szerelmespárjának esküvője: Stana Alexandra álomszép menyasszony volt
Júniusi, szűk körű polgári esküvők után augusztusban egy vidéki kúrián tartotta lakodalmát Köcse György és Stana Alexandra.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Köcse György és Stana Alexandra nevét a nagyközönség akkor ismerte meg, amikor bemutatkoztak a Dancing with the Stars című műsor profi táncosaiként: az előbbi Pásztor Anna, az utóbbi Győrfi Dani táncpartnere volt. 

A férfi 12 együtt töltött év után a TV2 táncos show-műsorában jegyezte el szerelmét, a második évadban pedig már házaspárként lépnek a parkettre: Köcse partnere ezúttal Dobó Kata lesz, Stanáé pedig Árpa Attila. 

Köcse György és Stana Alexandra esküvője

A pár a polgári esküvőjét szűk, családi és baráti körben június elején tartotta: a menyasszony akkor egy nude színű, hófehér csipkével borított kreációt viselt. A lakodalmat augusztus 20-án, a szabolcsi Biriben található, vidéki kúrián rendezték meg, amire a barátaikat és a külföldön élő családtagjaikat is meghívták. 

Stana Alexandra esküvői ruháját ezúttal is Makány Márta tervezte: a tüll, csipkével és gyöngyökkel kivarrt, tollal is díszített kreációt a fehér és a fekete hattyú ihlette.

Az esküvő előtti éjszakát a pár külön töltötte, és Köcse György nagyon meghatódott, amikor az oltár előtt állva meglátta a felé lépkedő szerelmét. 

- A szertartás gyönyörű volt, az azt követő buli pedig nagyon jól sikerült. Végig jókedv uralkodott. Mindenki táncolt, volt, aki másnap reggel nyolckor még a medencében bulizott - mesélte Stana Alexandra a Best magazinnak

Nemcsak a menyasszony ruhája volt különleges, de a hitvesi tánc is: a megszokott keringő helyett a két táncművész rumbát táncolt Christina Aguilera egyik romantikus számára. 

Rékasi Károly és Pikali Gerda esküvője

Rékasi Károly és Pikali Gerda kilenc év után titokban összeházasodtak: esküvőjük helyszíne a budai Vár volt, egy ódon épületek között megbújó házasságkötő teremben mondták ki a boldogító igent. A menyasszony Joó Beatrix divattervezőtől, a Sentiments Szalonból választott egy hófehér, uszályos csipkeruhát.  

Ezt is szeretjük