Dallos Bogi esküvői ruháját végre több fotón láthatjuk: hercegnőként ragyogott benne
Dallos Bogi egy egyedi tervezésű Daalarna kreációban mondta ki a boldogító igent Puskás Petinek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dallos Bogi és Puskás Peti a 2019-es X-Faktornak köszönhetően találtak egymásra: a színész-énekesnek öt hónapba telt, mire meghódította a gyönyörű énekesnőt, akivel azóta elválaszthatatlanok. 

A 36 éves sztár idén februárban eljegyezte szerelmét, múlt pénteken, 2021. augusztus 27-én pedig kimondták a boldogító igent

Dallos Bogi esküvői ruhája

A fogadalmukat maguk írták, a házasságkötés után pedig mindkettejük neve megváltozott, felvették egymás vezetéknevét, így mostantól Puskás-Dallos Boglárka és Puskás-Dallos Péter néven mutatkoznak be.

A 24 éves énekesnő tegnap végre több fotót is posztolt az esküvői ruhájáról, és azt is elárulta, hogy egy Daalarna kreációra esett a választása, és a menyecskeruháját is Benes Anita tervezte. 

Dallos Bogi a secretstories.hu oldalnak azt mesélte, már a lánykérés előtt volt egy válogatása menyasszonyi ruhákból, amiket az egyszer szívesen viselne, a mappában pedig több Daalarna ruha is szerepelt. Benes Anita kreációival többször szemezett már gálákra és különböző eseményekre, de végül úgy alakult, hogy az esküvője lett az első rendezvény, amin Daalarnában ragyogott. A BUDAPEST kollekció egyik darabjába első látásra beleszeretett.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Amiben biztos voltam, hogy olyan ruhát szeretnék, ami A vonalú, hátul nyitott, de elöl zártabb, és amiben önmagam lehetek, egy kis ragyogással megfűszerezve. (...) Megmutattam Anitának a korábban említett ruhát a BUDAPEST kollekcióból, és az volt az első fazon, amit felpróbáltam. Amint felvettem a ruhát, azt éreztem, hogy megvan, ez az, amiben házasodni szeretnék - osztotta meg a Secret Stories olvasóival. 

Utána felpróbált több ruhacsodát, amikből egy-egy elemet átemeltek a rá tervezett ruhába, de végül az első maradt az igazi. Menyecskeruhája a szokásostól eltérően nem piros volt: a MIRROR kollekció egyik ikonikus, zöld darabjába szeretett bele, amiből midifazont választott. 

Az új BUDAPEST esküvői kollekcióba Benes Anita tervező egy kis csillogást csempészett: a Duna vizén megcsillanó napfény ezernyi arcából inspirálódva fémszálakkal átszőtt textúrák, flitterek, csillámpor, gyöngyök és kristályok jelennek meg az esküvői ruhákon - olvasható a kollekció leírásában.

Nagy Ervin és Borbély Alexandra esküvője

Nagy Ervin és Borbély Alexandra augusztus közepén házasodtak össze, az esküvőjükről pedig több fotót is posztoltak közösségi oldalaikon. A boldogító igent végül öt év után, a provence-i stílust idéző, polányi Babérliget Kúriában mondták ki. A 34 éves színésznő már korábban elárulta, hogy egy Daalarna ruhában megy feleségül színész párjához.   

Ezt is szeretjük