Dallos Bogi álomszép volt esküvőjén: tegnap ment feleségül Puskás Petihez

Dallos Bogi és Puskás Peti pénteki esküvőjükön hivatalosan is összekötötték életüket.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Dallos Bogi az elmúlt hétvégén tartotta lánybúcsúját, Puskás Peti pedig a legénybúcsút. Az esküvővel ezt követően nem vártak sokáig, tegnap, 2021. augusztus 27-én kimondták a boldogító igent. 

A 24 éves énekesnőt idén februárban jegyezte el a 36 éves színész-énekes. Szakmai berkekben évek óta ismerték egymást távolról, de jobban csak a 2019-es X-Faktornak köszönhetően ismerkedtek meg, amelynek Puskás Peti 2016 óta zsűritagja volt, Dallos Bogi pedig a kilencedik évadban, 2019-ben tevékenykedett a tehetségkutató női mentoraként. 

Dallos Bogi és Puskás Peti esküvője

Az X-Faktor forgatása alatt egyre közelebb kerültek egymáshoz, de Puskás Petinek öt hónapba telt, mire meghódította választottja szívét. Hiába javasolták a barátai, hogy adja fel, a kitartása az ő megérzéseit igazolta. Miután egymásra találtak, elválaszthatatlanok lettek, a 2020-as Nyerő Párosban meg is mutatták a nagyközönségnek, milyen harmonikus párt alkotnak. 

A sztárpár számára fontos volt, hogy az esküvőjükön mindenki jól érezze magát, így azt sem kívánták meghatározni, mit lehet róla posztolni, ezért úgy döntöttek, a nagy napjukról a JOY.hu-nak mesélnek, és mutatnak fotókat.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az esküvőt is szerették volna békés, csendes helyen tartani, így a templomi szertartást követően a polgári ceremóniára egy természetközeli helyen került sor. A menyasszony egy, a hátán kivágott, ekrü színű, fehér tafttal és hímzett virágokkal borított ruhát viselt. Dallos Bogi tanúja a keresztlányai édesanyja, Puskás Petié az öccse volt, esküvői fogadalmukat maguk írták, a házasságkötés után pedig mindkettejük neve megváltozott.

dallos-bogi-puskas-peti
Fotó: RTL Klub

- Általában az szokott lenni, hogy a nő veszi fel a férfi nevét, de miért ne lehetne így fordítva is? Hiszen a két fél között egyenrangúság áll fent, a tisztelet és az odaadás pedig nemcsak a férfinek jár, hanem fordítva is - ezt tükrözze a nevünk is. Én pedig tisztelem és szeretem a feleségemet, Bogit! - nyilatkozta Puskás Peti a JOY-nak.

Rékasi Károly és Pikali Gerda esküvője

Rékasi Károly és Pikali Gerda kilenc év után titokban összeházasodtak: esküvőjük helyszíne a budai Vár volt, egy ódon épületek között megbújó házasságkötő teremben mondták ki a boldogító igent. A menyasszony Joó Beatrix divattervezőtől, a Sentiments Szalonból választott egy hófehér, uszályos csipkeruhát.  

Ezt is szeretjük