Dallos Bogi kivágott, piros ruhában ragyogott a lánybúcsúján: feleségül megy Puskás Petihez
Dallos Bogi a hétvégén tartotta lánybúcsúját, Puskás Peti pedig a legénybúcsúját.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dallos Bogi július utolsó napján koszorúslány volt Rácz Jenő és Gyuricza Dóra esküvőjén, de az énekesnő maga is menyasszony, akiből hamarosan feleség lesz. 

Az Instagram-oldalán a lánybúcsújáról, vőlegénye, Puskás Peti a közösségi oldalán a legénybúcsújáról posztolt képeket. 

Dallos Bogi lánybúcsúja

A 24 éves sztár vasárnap este a lánybúcsújáról tett ki képeket, amin egy kivágott, piros ruhába bújt.

Később egy olyan pólót viselt, amire azt nyomtatták: soon to be Szerelmemné, vagyis hamarosan Szerelmemné lesz. Puskás Petivel ugyanis Szerelmemnek becézik egymást.

A lánybúcsún Gyuricza Dóri is jelen volt, ő is posztolt közös képet a hamarosan feleséggé váló Dallos Bogival. 

Míg az X-Faktor egykori női mentora egy roof top bárban ünnepelt, Puskás Peti a természetben töltötte a legénybúcsúját, amin igazi fesztiválhangulat uralkodott, része volt sörpongozás, vegán grillezés és éjszakai túra az erdőben.

Dallos Bogit idén februárban jegyezte el Puskás Peti, akivel kilenc évvel ezelőtt találkozott először egy szakmai rendezvényen, és sokáig csak távoli ismerősök maradtak. A 2019-es X-Faktor azonban mindent megváltoztatott: hamar megtalálták a közös hangot, de mivel az énekesnő a karrierjére kívánt koncentrálni, nem kívánt túllépni a barátság keretein, emellett nem akart egy újabb név lenni az ismert sztár barátnőinek sorában. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A 36 éves színész-énekes azonban kitartó volt, a barátai nem jártak sikerrel, amikor egyértelmű visszajelzések híján le akarták beszélni a további udvarlásról, és végül az idő őt igazolta. Öt hónap után bebizonyította, hogy nem egy futó kapcsolatot akar, romantikus gesztusaival meghódította az énekesnőt, aki idővel beismerte magának, várja a találkozásokat Puskás Petivel, és azt, hogy írjon neki. Tudta például, hogy Dallos Bogi vágyik egy biciklire, ezért az X-Faktor első adása után írt neki egy üzenetet, hogy menjen le a lakása elé: a lányt egy kerékpár és egy szál vörös rózsa várta. 

dallos-bogi-puskas-peti2
Fotó: RTL Klub

- A nagy felismerés után legközelebb egy x-faktoros stábbuliban találkoztunk. Akkor már én is máshogy álltam a közeledéséhez, és a buli után átjött hozzám. Semmi sem történt köztünk, de jó érzés volt együtt elaludni és felébredni. Az azt követő héten végig randiztunk, moziban és hajókiránduláson voltunk, végül megtörtént az első csók is - mesélte Dallos Bogi 2020 szeptemberében a Story magazinnak.

Dallos Bogi bikiniben

A Nyerő Párosban mindegyik hölgy versenyző nagy sikert aratott bikiniben és fürdőruhában, Dallos Bogi pedig szerintünk egyenesen mehetett volna egy divatbemutató kifutójára is. A karcsú, magas énekesnő, kezében a túl kicsinek bizonyult tűsarkúban olyan lazán vonult fel, mintha mindig is ezt csinálta volna. 

Ezt is szeretjük