Dallos Bogi bikinis bombázó: kifutómodell is lehetne ezzel az alakkal
A Nyerő Páros női versenyzői bikiniben és fürdőruhában is versenyeztek a Pusztazámor Szépe címért.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem mindennapi versenyen vehettek részt a Nyerő Páros női versenyzői a nyolcadik versenynapon: a Pusztazámor Szépe címért indultak. 

Párjuk választott nekik estélyit, fürdőruhát vagy bikinit, cipőt és kiegészítőket. Emellett a férfiaknak le kellett írniuk a nők nevében, miért ők a legszebbek, a vallomást pedig a szerelmüknek kellett felolvasniuk. 

A Nyerő Páros versenyzői bikiniben

A kifutón vonulás és a vallomások alapján az 5. helyezett Dudás Miklós párja, Ivett, a 4. Dér Heni, a 3. Dallos Bogi, a 2. Járai Máté felesége, Kíra lett, míg a megosztott első helyet Zámbó Krisztián menyasszonya, Zsuzsika és Rácz Jenő párja, Dóri kapta. 

Mindegyik hölgy nagy sikert aratott bikiniben és fürdőruhában, Dallos Bogi pedig szerintünk egyenesen mehetett volna egy divatbemutató kifutójára is. A 23 éves, karcsú, magas énekesnő, kezében a túl kicsinek bizonyult tűsarkúban olyan lazán vonult fel, mintha mindig is ezt csinálta volna. 

Képes összeállításunkban megnézheted a Nyerő Páros versenyzőit bikiniben és fürdőruhában: így versenyeztek a Pusztazámor Szépe címért.

Ezt is szeretjük