Dallos Bogi gyönyörű koszorúslány volt: púderrózsaszín ruhában tündökölt
Dallos Bogi július utolsó napján Rácz Jenő és Gyuricza Dóra esküvőjén volt koszorúslány.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dallos Bogi most posztolt fotókat Rácz Jenő és Gyuricza Dóra esküvőjéről, ahol öt másik lánnyal együtt koszorúslány volt. 

Mind a hatan ugyanolyan, földig érő, púderrózsaszín ruhát viseltek, és a virágcsokruk is egyforma volt. 

Dallos Bogi koszorúslány volt

A követői szerint gyönyörű volt, egy óra alatt máris hétezer lájkot gyűjtött be Instagram-oldalán. Volt, aki megkérdezte, ő mikor lesz menyasszony. 

A 24 éves sztárt másfél év után, idén februárban jegyezte el szerelme, Puskás Peti. Kilenc évvel ezelőtt találkoztak egy szakmai rendezvényen. Ezt követően ugyan néha egymásba futottak, a 2019-es X-Faktor elindulásáig csak ismerősök voltak. A 36 éves színész-énekesnek öt hónapig kellett küzdenie, mire meghódította az énekesnőt. 

Rácz Jenő és Gyuricza Dóra is az RTL Klub egyik 2019-es műsorának köszönheti, hogy egymásra találtak. Tíz perccel azt követően, hogy a csinos lány kisesett A Konyhafőnök tavaszi évadából, a séf randevúra hívta. Tavaly augusztus végén jegyezték el egymást, idén július utolsó napján pedig összeházasodtak

A cikk az ajánló után folytatódik

A nyolcvanfős násznép soraiban Rubint Réka és Schobert Norbi, valamint Sárközi Ákos és felesége, Évi mellett Puskás Peti és Dallos Bogi is helyet foglalt - utóbbiakkal a Nyerő Páros tavalyi adásában kötöttek szoros barátságot. Rácz Jenő egy törtfehér szmokingba bújt, amit Robert Maar tervezett.

A menyasszony egy törtfehér alapon hófehér csipkével díszített, sellő fazonú ruhában mondta ki a boldogító igent, amit a Love Szalonból választott. Földig érő fátylat és ékszerként csak fülbevalót és hajdíszt viselt.

Dallos Bogi bikiniben

A Nyerő Párosban mindegyik hölgy versenyző nagy sikert aratott bikiniben és fürdőruhában, Dallos Bogi pedig szerintünk egyenesen mehetett volna egy divatbemutató kifutójára is. A karcsú, magas énekesnő, kezében a túl kicsinek bizonyult tűsarkúban olyan lazán vonult fel, mintha mindig is ezt csinálta volna. 

Ezt is szeretjük