Dallos Bogi 58 éves édesanyja gyönyörű nő: Ágnes modell is lehetne

Képeken Dallos Bogi és az X-Faktor többi női sztárjának édesanyja.

dallos-bogi-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Dallos Bogi és édesanyja elképesztően hasonlítanak egymásra: mindketten magas, karcsú, gyönyörű nők, még a hajszínük is megegyezik. 

Az énekesnőnek szoros a kapcsolata az anyukájával, Ágnessel a barátai is nagyon jóban vannak, még a barátnői pasiügyeiről is tud. 

Az X-Faktor sztárjai és édesanyjuk

Az ízlésük is hasonló, a humoruk is megegyezik, de a személyiségük nagyon más. Ágnes szerint ő az érzelmei alapján dönt, hirtelen ítél és reagál, míg a lánya megfontoltabb, jól tud érvelni, ebben az apjára hasonlít. 

- Nekem ő a példaképem, határozott, erős, stílusos, csinos nő, aki felépítette a vállalkozását, az pedig egyenesen fantasztikus, ahogy apuval és velem törődik - mesélte Dallos Bogi 2019-ben a Best magazinnak.

Képes összeállításunkban megnézheted az X-Faktor női sztárjainak édesanyját, így Dallos Bogi mellett Radics Gigi, Csobot Adél és a győztesek, Danics Dóra, Tóth Andi és Opitz Barbi anyukáját is láthatod. 

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: RTL Klub

Ezt is szeretjük