Tolvai Reni 55 éves édesanyja nagyon fiatalos nő: Georgettával testvérek is lehetnének
Tolvai Reni csak különleges alkalmakkor tölt fel közös fotót édesanyjával.

beauty and style
Top olvasott cikkek

„Nézd meg az anyját, vedd el a lányát” - Tolvai Reni biztosan hallotta már ezt a mondatot párszor életében, hiszen édesanyjával mindketten gyönyörű nők. 

Az énekesnő azon hírességek táborába tartozik, aki megválogatja, mikor posztol szeretteiről, így Georgettát sem mutatja meg sűrűn az Instagramon, kizárólag akkor, ha különleges alkalom indokolja.

Tolvai Reni 55 éves édesanyja, Georgetta

Legyen szó karácsonyról, születésnapról vagy éppen anyák napjáról, egy dolog mindig változatlan: közös fotóikat látva rendre eltátják szájukat a követői. Legutóbb 2020 decemberében, az ünnepek alatt készítettek egy szelfit, és a bókokra ezúttal sem kellett sokat várniuk.

"Olyan mintha testvérek lennétek" - áradozott az egyik lelkes hozzászóló. 

Mások is agyondicsérték az 55 éves asszonyt, volt, aki lánya barátnőjének hitte első pillantásra. Noha nem láthatjuk sokszor együtt őket, az egyértelmű, hogy különleges kapcsolat van kettejük közt. Legjobb barátnőként mindent megosztanak a másikkal, és mindenben számíthatnak egymásra.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen fiatalos Tolvai Reni 55 éves édesanyja, Georgetta, valamint fotóik azt is elárulják, milyen szoros kötelék van az anya-lánya páros között.

Ezt is szeretjük